Timisoara

Tot Banatu-i Pentru Voi - Concert Caritabil de Muzica Populara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
1540

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 24 martie 201419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Fundaţia „Pentru Voi” şi TVR Timişoara vă invită luni, 24 martie, de la ora 19.00, la concertul caritabil „TOT BANATU-I PENTRU VOI”, care va avea loc la Sala de spectacol a Liceului de muzică ION VIDU din Timişoara. Parteneri media: Radio Timişoara şi Ziua de Vest

Formaţia de muzică populară Pentru Voi” Band, alcătuită din patru tineri talentaţi, beneficiari ai serviciilor sociale oferite de Fundaţia „Pentru Voi”, s-a calificat în etapa finală a Festivalului European de Muzică pentru Persoane cu Dizabilităţi Intelectuale, ce va avea loc în perioada 1-3 mai 2014 la Stockholm în Suedia. Pentru a le împlini visul de cânta pe scena Eurovisionului de la Stockholm Fundaţia „Pentru Voi” organizează acest concert caritabil, care va fi prezentat de Adriana Mărăscu Dolcianu, binecunoscut realizator de emisiuni la Radio Timişoara.

În sprijinul nostru au venit cinci mari artişti bănăţeni: TIBERIU CEIA, FELICIA STOIAN, DUMITRU TELEAGĂ, DORIANA TALPEŞ şi CIPRIAN POP care au avut generozitatea de a ne dărui timpul şi talentul lor şi cărora le suntem profund recunoscători.

„Mulţumim maeştrilor cântecului popular bănăţean şi partenerilor care ne-au ajutat să organizăm acest spectacol caritabil ce vine în sprijinul beneficiarilor Fundaţiei „Pentru Voi” şi îi aşteptăm pe timişoreni să participe în număr cât mai mare la concert. De asemenea, sperăm că prin acţiunea noastră să arătăm celor prezenţi că persoanele cu dizabilităţi pot avea reale calităţi artistice”, a declarat Laila Onu, director executiv al Fundaţiei „Pentru Voi”.

În urmã cu 2 ani, Ghizela, Daniela, Olivia şi Tavi, componenţii „Pentru Voi” Band, au participat la ediţia Festivalului European de Muzică pentru Persoane cu Dizabilitãţi Intelectuale desfãşurată în Irlanda, ocazie cu care s-au întâlnit cu preşedintele Irlandei, domnul Michael Daniel Higgins, care i-a felicitat pentru interpretare şi le-a apreciat costumele populare.
În avanpremiera concertului, vineri în 21 martie de la ora 18.oo, formaţia “Pentru Voi” Band va susţine un scurt recital la Iulius Mall. Cu această ocazie, între orele 17.00-20.00 se pot cumpăra bilete la concertul din 24 martie.

Biletele la concert se pot achiziţiona de la cafeneaua Segafredo Zanetti din Piaţa Victoriei, de la sediul Fundaţiei Pentru Voi din Timişoara, str. Anton Bacalbaşa nr. 69-65A. Biletele se pot achiziţiona şi de la sala de spectacol a Liceului de muzică ION VIDU din Timişoara, dar numai în ziua concertului. Rezervări se pot face la telefon 0256-228062. Preţul unui bilet este de 25 de lei.