Timisoara

Tractorul – regele uneltelor în agricultură

Tractorul – regele uneltelor în agricultură

Detalii stire

Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
602

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mulţi oameni de modă veche încă afirmă că tractoarele nu vor înlocui niciodată o echipă de cai buni. În anii 1950, atunci când mulţi fermieri au făcut tranziţia de la cai la tractoare, ideea de a avea o fermă ca şi hobby ar fi fost considerată una foarte ciudată. Să ai o fermă era muncă grea şi necesita o abordare dură şi pragmatică.

Deşi să ai o fermă ca şi hobby în zilele noastre ar putea fi o activitate part-time sau recreaţională, alegerea echipamentului necesită aceleaşi decizii practice. Iată câteva lucruri pe care să le iei în considerare atunci când eşti în căutarea unui tractor. Gândeşte-te la activităţile pe care urmează să le întreprindă. Mai mare nu este întotdeauna mai bun şi un tractoraş mai mic ar putea fi mai folositor şi mai ieftin în funcţie de activităţi.

O dată cu achiziţionarea unui tractor, fiindcă este foarte folosit şi muncit, se uzează, necesitând schimbarea unor piese. Ayf Piese Agricole comercializează piese utilaje agricole la preţuri convenabile. Printre acestea se enumeră piese combină, piese tractor, piese semănătoare, piese balotieră, dar şi piese motor.

Mai departe dorim să îţi prezentăm câteva motive pentru care să achiziţionezi un tractor.

Cultivat

Pluguri, discuri, semănători şi cultivatori sunt disponibile pentru orice tip de tractor, aşa că poţi să-ţi lucrezi bucata de pământ cât de intens îţi doreşti ba chiar poţi să-ţi extinzi activitatea. Un alt accesoriu util este cel care împrăştie îngrăşământ şi este de multe ori o unealtă trecută cu vederea de fermieri ce poate fi foarte utilă. O altă unealtă interesantă este cea care îţi permite să plantezi copaci, flori şi ornamente cu uşurinţă.

Recoltat

Recoltatul deobicei implică conducerea unui tractor printre rânduri pentru a încărca marfa astfel încât să o aduci acasă. Dacă plănuieşti să-ţi recoltezi propriul fân, există disponibile accesorii pentru tractor, la preţuri rezonabile, care fac exact ceea ce ai nevoie.

Amenajarea terenurilor

Indiferent dacă construieşti un iaz, o fântână sau plantezi plante decorative pentru a-ţi înfrumuseţa casa, ai nevoie de un tractor. Foloseşte accesoriile tractorului pentru a ridica sau a muta pietre, sculptarea pământului, nivelarea şi săparea.

Eliberarea terenurilor

Dacă eliberarea terenurilor de pietre, copaci, buruiene se află pe lista ta de lucruri de făcut, un tractor îţi oferă muşchii necesari pentru ridicat, tras şi tractat. O macara bună te ajută să tragi către tine pentru o înlăturare mai uşoară. De asemenea există diverse accesorii care se ataşează la tractor şi te ajută să scoţi din rădăcină copaci şi buruiene, te ajută să împingi, sa tragi şi să transporţi.

Concluzie

Cu utilitatea şi versatilitatea nemaipomenită a tractoarelor, există cu siguranţă cel puţin unul care să îţi îndeplinească nevoile. Nimic nu se compară cu senzaţia de a fi conducătorul unui tractor şi simţind puterea motorului în timp ce îţi faci treaba.

http://ayfpieseagricole.ro