Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Transmisiunile la TV ale Cupei Mondiale

Transmisiunile la TV ale Cupei Mondiale

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
1546

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Cupa Mondială 2022 din Qatar va putea fi urmărită, ca în fiecare an, şi la tv. Televiziuni din toată lumea, inclusiv din cele 32 de ţări participante, au cumpărat drepturi de transmisie pentru a oferi suporterilor spectacol total şi acces la cel mai important eveniment sportiv dedicat fotbalului de pe planetă.

Câte echipe și câte meciuri vor fi disputate?


Desfăşurat între 20 noiembrie şi 18 decembrie, cu finală programată de Ziua Naţională a Qatarului, pe 18 decembrie, şi meciul de debut între Qatar şi Ecuador, Campionatul Mondial de Fotbal din 2022 va avea 64 de meciuri şi 32 de echipe care vor încerca să iasă din faza grupelor la început şi să treacă în optimi, sferturi, semifinale, finala mică şi într-un final în finală. Vezi care sunt grupele Mondialului din Qatar 2022.

Transmisiunile la TV ale Cupei Mondiale vor începe, aşadar, pe 20 noiembrie, odată cu meciul dintre Qatar şi Ecuador, difuzat la ora 18.00, ora României. Orele de difuzare pentru restul meciurilor din grupe vor fi 12.00, 15.00, 18.00, 21.00, ora României.

Când se ajunge deja în faza optimilor vor fi două meciuri pe zi, desfăşurate la orele 17.00 şi 21.00, la fel se va întâmpla şi în sferturi. Finala mică nu are o oră stabilită momentan, ştim doar că e pe 17 decembrie, iar finala va fi pe 18 decembrie, la ora 17.00, ora României. Din 3 decembrie sunt difuzate optimile de finală, din 9 decembrie sferturile de finală, din 13 decembrie semifinalele.

Drepturile de transmisie au fost deja cumpărate la noi în ţara de Televiziunea Română, aşa că vom urmări toate meciurile din CM 2022 pe canalele TVR. Pentru că este un eveniment atât de îndrăgit de iubitorii fotbalului de la noi din țară, TVR va înregistra scoruri impresionante de rating în această perioadă.

Meciurile vor fi transmise în foarte multe țări de pe glob


Suporterii care nu se află pe teritoriul României şi cei din fiecare ţară participantă la CM 2022 sau cei care sunt din alte ţări vor putea urmări toate partidele la tv pentru că s-au cumpărat drepturile în foarte multe ţări de pe glob.

Sunt aproape 100 de ţări care vor transmite CM 2022 şi tot atâtea televiziuni naţionale şi locale interesate de meciuri, de difuzarea lor. De la Albania, şi Armenia sau Bangladesh până la Hong Kong, Guatemala sau Kazakhstan, America Latină, Malta sau Honduras, la Georgia şi Caraibe, Bulgaria, Cehia, Letonia sau Islanda, oriunde s-ar afla suporterii vor putea deschide televizorul şi vor vedea spectacolul de la Mondialele din 2022 din Qatar.

Lista completă cu toate televiziunile şi ţările care transmit CM 2022 e de găsit foarte uşor pe Internet, alături de orele locale ale transmisiunilor înainte de începerea ediţiei de anul acesta a Mondialelor din Qatar.

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com