Timisoara

Transport agabaritic la nivel inalt cu Heavy Transports

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
635

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

“Niciun transport nu e prea greu pentru noi” este deviza firmei Heavy Transports. Avem 20 de ani de experienta in organizarea transporturilor speciale cu gabarit depasit si ne mandrim cu un portofoliu impresionant. Detinem autorizatie specifica pentru a furniza astfel de servicii de transport in Italia, Anglia, Spania, Franta, Austria si Germania. Pentru Romania, putem organiza transporturi agabaritice speciale in orice localitate. Indiferent de locatie sau distanta, activitatea noastra se caracterizeaza prin maxima siguranta.

Iata o serie de date tehnice care stau la baza organizarii noastre de exceptie. Dispunem de un parc de peste 30 de autocamioane si remorci telescopice de tip megatrailer. Acestea sunt dotate cu 3, 4, 5, 6, 8 axe de tip semi-usoare, usoare sau tip trailere modulare heavy-duty. In aceste conditii, avem capacitatea de a concepe si oferi solutii eficiente de transport special agabaritic.

De-a lungul celor doua decenii de experienta am organizat si efectuat, printre altele, transporturi de utilaje agricole, tractoare sau semanatori, precum si silozuri sau rezervoare de apa. Pentru domeniul energetic, firma Heavy Transports a organizat transporturi de generatoare si transformatoare electrice, grupuri electrogene complete, dar si componente pentru instalatii eoliene de tip turbine, elice, elemente cadru. Detinem experienta si pentru organizarea transportului pentru o serie de utilaje constructii precum excavatoare, macarale, buldozere, basculante, autogredere. La acestea s-au adaugat transporturi speciale de traverse, stalpi si grinzi de beton.

Autocamioanele Heavy Transports au incheiat cu succes transportul de locomotive si vagoane de tren, tramvai sau troleibuz, autospeciale si autocisterne. Firma noastra a asigurat pe distante mari transportul unor utilaje speciale de foraj petrolier si, respectiv de echipamente anti-poluare marina.

In domeniul constructiilor civile, au fost organizate numeroase transporturi de cherestea sau busteni, cadre metalice, tancuri-rezervoare din inox, containere de orice dimensiuni, case mobile, utilaje si echipamente etc.

Pentru fiecare dintre exemplele de mai sus, specialistii Heavy Transports au conceput solutiile si au asigurat deplina siguranta a traficului rutier pe toata durata transportului. In functie de natura elementului care facea subiectul transportului special, precum si de gabaritul acestuia, transportul a primit insotire suplimentara, de tip escorta pe tot timpul drumului.

Organizarea si pregatirea in sine a transportului, respectiv incarcarea elementelor pe platforme special destinate deplasarii, constituie in sine o experienta care necesita dotarea cu macarale de mare capacitate, precum si expertiza necesara in exploatarea acestora. Fiecare transport s-a constituit astfel intr-o experienta unica, intr-o provocare singulara.

Prin experienta acumulata prin organizarea a numeroase transporturi speciale, cale de sute si adesea mii de km, am putea spune ca pentru Heavy Transports nicio distanta nu este prea lunga. La cursele interne de cateva sute de km, s-au adaugat miile de km parcursi intre Anglia si Romania, intre Germania si Republica Moldova sau Ucraina sau din Italia si Cehia in nordul Romaniei.

La aceste distante impresionante, s-au adaugat grija pentru siguranta deplina abunurilor incredintate, respectarea intocmai a graficului de deplasare pe intreaga distanta, precum si garantarea sigurantei traficului rutier, atat pentru ceilalti participanti la trafic, cat si pentru intregul personal al Heavy Transports implicat in organizarea si monitorizarea sigurantei transportului pe toata durata acestuia.

heavytransports.ro/contact.php