Timisoara

Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

CBS Medcom Hospital Timisoara reprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei ...

https://medcom.ro

Transport auto platforma Germania Romania

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
EM Inbound
Vizualizari
831

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În ultima perioadă, Germania a devenit una dintre țările preferate de români atât pentru locurile de muncă, dar și pentru nivelul de trai crescut. Însă, un alt fapt pentru care Germania câștigă teren, este industria vânzărilor de mașini. Românii au început să cumpere mașini second hand din această țară, deoarece raportul dintre calitate și preț este unul extrem de avantajos pentru aceștia.

Mai mult, studii recente realizate de către site-uri de profil, au demonstrat că automobilele second hand câștigă tot mai mult teren în fața celor noi, deoarece deprecierea celor second hand ar fi mai mică în comparație cu cea a celor noi.

Exista o perioadă, când, dacă doreai să achiziționezi o mașină second hand din Germania, acest lucru era destul de complicat de realizat. Trebuia să te deplasezi fizic, fie cu avionul sau cu cineva cu mașina, să plătești combustibil, taxe vamale pentru autostradă până acolo pentru a cumpăra mașina. Ulterior, trebuia să te chinui să conduci până acasă, ceea ce este destul de extenuant.

Având in vedere acest trend ascendent, nu a durat mult până când au apărut companii de profil pentru transport auto platforma Germania, care să se ocupe de acest lucru. Astfel, oamenii nu mai sunt nevoiți să facă acest drum pentru a avea o mașină bună, la un preț avantajos. Companiile vin în sprijinul clienților și oferă facilitarea tractării pe platformă din Germania în România.

Avantaje transport auto pe platforma Germania România


Unul dintre cele mai mari beneficii, pe care înainte nu îl putea oferi nimeni cumpărătorului, este acela că mașina este asigurată. Ce înseamnă acest lucru pentru client? Inseamna că dacă, spre exemplu, în timpul transportului pe platforma Germania -Romania mașina suferă o avarie, clientul va fi despăgubit.

Un alt avantaj, este acela că transportul este prestabilit, acesta pornind de la o adresă clară și se sfârșește la adresa clientului. Încărcarea pe platformă și descărcarea mașinii se face de către personal specializat, special instruit pentru acest tip de activitate.

Un alt aspect important ce trebuie menționat este acela că, atât ridicarea cât și predarea mașinilor se face pe baza unei polițe de asigurare și a unui proces verbal. Acest lucru îi aduce siguranță clientului, întrucât aceste demersuri sunt sub jurisdicția legală, oferindu-le un plus de siguranță. Prețul mai scăzut, întrucât companiile colaborează adesea cu parcuri auto sau dealeri, astfel putând beneficia de mașini mai mari pentru transport auto, care să transporte mai multe mașini simultan.

Printre avantajele tractărilor auto Germania – România se numără și faptul că are o gamă variată de opțiuni. Una dintre acestea constă în posibilitatea de a se deplasa până în Germania pentru a vedea mașina, iar dacă s-a decis să o cumpere, aceasta să fie încărcată pe platformă și trimisă în România chiar în timpul în care acesta este pe drumul de revenire în țară.

O altă posibilitate este aceea de a contacta compania fără a se deplasa în Germania sau poate alege ce firmă de tractări să efectueze transportul, asta dacă nu optează pentru cea de unde cumpără mașina.

Transport auto platforma Germania Romania - Achizitionarea masinilor


În funcție de preferința clientului, mașina poate fi adusă în țară ori prin intermediul unui dealer, ori personal. De asemenea, achiziția se face fie prin dealer, fie personal de la proprietar.

Există și în acest caz atât avantaje, cât și dezavantaje. Dacă optați pentru achiziția direct de la proprietar, va trebui să efectuați personal toată documentația și costurile pentru aceasta, însă puteți afla mai multe detalii despre istoricul mașini, fiind și mai flexibili în ceea ce privește negocierea și plata cash.

În plus, clientul poate compara identitea vînzătorului cu actele mașinii pentru a evida potențialele situații neplăcute survenite ulterior. Partea neplăcută este că, pentru obținerea plăcuțelor de export pentru autoturism, va trebui să vă asigurați că mașina are toate inspecțiile făcute, altfel acestea vor trebui efectuate de către cumpărător, ceea ce înseamnă timp și cheltuială suplimentare.

Pe când, dacă optați pentru dealeri auto sh, compania se asigură de toate aceste aspecte, iar dumneavostră nu vă veți deplasa, veți economisi timp, bani și nu vă veți pune nici siguranța în pericol.

O firma care se ocupa de transport auto platforma Germania Romania este Titanic Grup. Sunand la nr de telefon: 0248 212 261 sau trimitand un email la transport@titanicgrup.ro puteti obtine o oferta de pret precum si o data estimativa de livrare a masinii.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Timisoara - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Timisoara
  • 0770470210

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro