Timisoara

Transport persoane Romania Germania cu autocarul

Transport persoane Romania Germania cu autocarul

Detalii anunt

Telefon
0773908912
Categorie
Anunturi transport persoane
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
1089

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Transport persoane Romania Germania

Ester Tours - va ofera super servicii de transport persoane Romania Germania, cu autocar, microbuz de 4 ori pe saptamana – Lunea, Miercurea, Vinerea si Sambata din orasele:
1. Dorohoi, Radauti, Suceava, Botosani, Falticeni, Targu Neamt, Piata Neamt
2. Roman, Bacau, Moinesti, Onesti, Adjud, Focsani, Ramnicu Sarat, Buzau, Bucuresti
3. Husi, Vaslui Barlad, Adjud, Tecuci, Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Medigia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Calarasi.
4. Campul Lung Moldovenesc, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Gherla, Cluj, Gilau, Huedin, Alesd, Oradea.
5. Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Iernut, Ludos, Turda, Cluj, Gilau, Huedin, Alesd, Oradea.

Pentru transport persoane Germania Romania cu autocar, microbuzplecarea are loc DUMINICA, LUNI, MIERCURI, VINERI de la o locatie foarte accesibila pentru orice persoana de ADRESA dorita de client din Germania din orasele: Aachen, Augsburg, Albstadt, Balingen, Bad Kissingen, Berlin, Bielefeld, Bremen, Bonn, Bremerhaven, Chemnitz, Cottbus, Cloppenburg, Darmstadt, Dortmund, Dresden, Duisburg, Dusseldorf, Emden, Erfurt, Essen, Fulda, Frankfurt am Main, Freiburg, Freilassing, Giesen, Gera, Gotha, Goppingen, Halle, Hof, Hannover, Hamburg, Heidelberg, Heilbronn, Ingolstdt, Jena, Kassel, Karlsruhe, Koblenz, Krefeld, Koln, Leipzig, Ludwigsburg, Lubeck, Magdeburg, Mainz, Mannheim, Munster, Munchen, Nurnberg, Offenburg, Offenbach, Oldenburg, Osnabruck, Pforzheim, Potsdam, Rastatt, Reggensburg, Reutingen, Rosenheim, Schweinfurt, Siegen, Stuttgart, Tubingen,Traunstein Ulm, Wiesbaden, Wurzburg, Wolfsburg.

Transport Romania Germania Romania
Pe langa transport Romania Germania Romania cu autocar, microbuz la adresa finala, oferta include si alte avantaje si beneficii. Pentru transport Romania Germaniacu autocar, microbuzin GermaniaGer adresa de cazare sunt incluse cafeaua si o masa calda pe traseu, iar calatoria are loc in cele mai bune conditii, in autocare noi foarte bine dotate cu scaune rabatabile, toaleta, sistem audio video si aer conditionat. Intr-o calatorie cu autocarul oamenii au posibilitatea de a socializa si comunica unii cu ceilalti. Pot sa impartaseasca opinii, iar pentru grupuri este cel mai distractiv. Persoanele care vin in grup fac poze si se simt bine.

Cursa de autocar Romania Germania
Pentru Cursa de autocar Romania Germania se ofera o serie de beneficii unice. Cursa de autocar Romania Germaniaare loc pana la adresa de destinatie, mai exact pana acolo unde calatorul ajunge la adresa de cazare. Astfel totul este mai simplu si mai comod si persoanele care calatoresc pot face foarte usor economie de timp.

Bilte autocar Romania Germania
Bilete autocar Romania Germania la super pret! Pretul pentru Bilete autocar Romania Germaniaincepe de la 120 de euro. Pentru ca se pune foarte mult accentul pe clienti fericiti si multumiti, copiii beneficiaza de reduceri de 20 de euro iar grupurile au reduceri substantiale personalizate. Germania este orasul in care oamenii se pot relaxa cateva zile in doi si se pot rupe de rutina de acasa. o calatorie cu autocarul are acele elemente speciale care lipsesc unei