Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Trasee pentru sanatate, special pentru timişoreni

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
842

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Mens sana in corpore sano. Pentru ca timişorenii să aibă o viaţă mai sănătoasă, din anul 2013 se vor realiza trasee cu scopul de a creşte numărul oamenilor care merg pe jos, se plimbă cu bicicleta, skate-ul sau rolele. Municipalitatea nu trebuie să contribuie cu niciun leu pentru realizarea lor.
Miercuri, autoritățile locale s-au întâlnit cu Carmen Tocală, președintele Autorității Naționale pentru Sport și Tineret. Printre temele care s-au discutat a fost și realizarea unor trasee de sănătate în baza sportivă Winners Tennis Club din Parcul Rozelor. “Trebuie să facem trasee de sănătate și începem cu Parcul Rozelor. Omul este mai sănătos dacă se mișcă, de aceea sportul trebuie să facă parte din educație”, a afirmat Carmen Tocală. Aceste trasee de sănătate vor fi realizate începând cu luna martie a anului 2013 și presupun trasee diferențiate pentru copii, persoane de vârsta a doua și pentru seniori. Se realizează piste pentru biciclete, skate sau role și se stabilesc distanțe de parcurs.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro