Timisoara

Tratamente cu Laser pentru Rejuvenare faciala, Reducerea cicatricilor si Vergeturi Client Platina

Tratamente cu Laser pentru Rejuvenare faciala, Reducerea cicatricilor si Vergeturi

Detalii anunt

Telefon
0256490123, 0727165206
Web
https://www.profilaxia.ro
Social links
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 5 luni si 4 zile
Vizualizari
602

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Tratamente cu Laser pentru Rejuvenare faciala, Reducerea cicatricilor si Vergeturi by Profilaxia Timisoara


Beneficiind de trei moduri de operare: Continuous, Super Pulse si Pulser, aparatul poate fi reglat astfel incat sa se adapteze perfect la fiecare tip de protocol. Un alt avantaj este ca spre deosebire de laserul ablativ, laserul fractionat nu actioneaza pe toata suprafata pielii ci doar pe o fractiune a acesteia. Rezultatele sunt comparative cu cele ale laserului ablativ sau non-ablativ, insa fara efectele secundare si perioada lunga de recuperare.

Indicatii LASER CO2 fractionat
  • Rejuvenare faciala (riduri, laxitate, pete), a zonei gatului, a mainilor
  • Reducerea cicatricilor post-acnee/arsuri/chirurgicale/ cheloide (tumori benigne)
  • Tratament vergeturi
  • Tratament pori dilatati

Alte utilizari ale laserului CO2:

  • Ablatie papiloame, veruci, cheratoze etc.

Cum functioneaza?

Laserul CO2 este un laser chirurgical ce poate fi folosit ca bisturiu pentru cele mai fine operatii, sau cu ajutorul unui scanner computerizat ce “fractioneaza” fascicolul luminos principal in micro fascicole punctiforme pe toata suprafata pielii, generand microleziuni profunde. Aceste microleziuni se vindeca foarte repede fiindca au in jurul lor piele sanatoasa, iar efectul lor este renivelarea ridurilor fine, tonifierea pielii prin productie masiva de colagen si eliminarea leziunilor pigmentare usoare pana la severe.

In regiunea pleoapelor, ridurile fine si excesul de piele la nivelul pleoapei inferioare sau superioare se atenueaza enorm de mult, iar cel mai vizibil efect al acestui tratament este faptul ca tenul devine mult mai tanar si calitativ pentru o perioada foarte lunga de timp. Efectele laserului CO2 fractionat se mentin pe o perioada de minim 5 ani si la unii pacienti se constata si o imbunatatire in timp a rezultatelor ce se datoreaza remodelarii colagenului chiar si la 2 ani dupa tratamentul initial.

Studiile medicale arata ca terapia cu laser fractionat ramane o metoda de tratament extrem de pretuita in dermatologie, cu riscuri minime si rezultate uimitoare si de lunga durata. Perioada ideala pentru acest tip de tratament este toamna sau iarna, cand zilele sunt scurte si razele soarelui nu au forta prea mare, astfel incat expunerea pacientului la soare post procedura sa fie minimala.

Recuperarea in cazul laserului fractionat dureaza in general 2-10 zile, eritemul (roseata) disparand dupa 1-3 zile, iar micile cruste dupa 4-10 zile, variatia de timp fiind in functie de intensitatea parametrilor utilizati. De cele mai multe ori, se poate folosi machiaj din a doua sau a treia zi de la interventie.

Dupa o procedura de chirurgie laser (ablatie), cicatrizarea dureaza intre 5-14 zile, in functie de dimensiunea si localizarea leziunii. Pregatirea inseamna doar folosirea unei creme anestezice, cu 30 minute inainte, iar dupa sedinta se aplica o masca. Discomfortul care se va simti in timpul tratamentului este extrem de scurt, iar la finalul tratamentului zona va fi mai sensibila timp de 30-60 de minute.
In general se recomanda:

  • putine riduri fine si pori deschisi pe o suprafata mica: 2 sedinte
  • numar mediu de riduri fine, pori mai mari, pete si ten neuniform: 3 sedinte
  • riduri fine numeroase, piele degradata, lipsita de tonicitate, cicatrici: 3-5 sedinte

Sedintele se recomanda la un interval de 3 sapatamani-1 luna, iar efectul este cumulativ.