Timisoara

Tratamente intinerire Ana Aslan

Tratamente întinerire Ana Aslan

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
1433

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Orice româncă știe despre miraculoasele efecte ale tratamentelor de întinerire Ana Aslan sau cel puțin cunoaște produsele Gerovital și Aslavitan, acum atât de răspândite în orice magazin de produse cosmetice. Totuși, adevăratele terapii geriatrice, care să aibă efecte vizibile și susținute, sunt de lungă durată și au loc sub supravegherea medicului.

Tratamentele au abordare holistică, nu se rezumă la tratamente faciale. Înainte de începerea acestor, medicii efectuează investigații amănunțite pentru a oferi doamnelor pachete de sănătate și înfrumusețare. Instituția medicală dedicată, în care tratamentele geriatrice sunt prestate după rețeta secreta inițială, este și locul în care formula H3 s-a născut, anume Institutul Geriatric Ana Aslan din Otopeni. Totuși, în cazul în care doamnele doresc să îmbine vacanța cu înfrumusețarea și pachetele de întinerire sub răsfățul acoperișului unui hotel de clasă superioară, pot să se bucure de acest beneficiu în diverse destinații românești.

Ana Aslan Gerovital H3


Anei Aslan i se mai spunea și ”tinerețe fără bătrânețe” sau ”mama geriatriei”. Medicul inițiator al procedurilor anti-îmbătrânire, carea tratat celebrități precum Charlie Chaplin sau Marlene Dietrich, este într-adevăr părintele vitaminei H3. Formula a fost lansată în 1959 în Italia și este de mare succes în zilele noastre. Dincolo de acestea, deși curentul ”new age” nu exista la acea vreme, Ana Aslan are marele merit de a recomanda un stil de viață sănătos pe toate palierele, alimentație, echilibru și bucurie.

Ana Aslan - destinația Poiana Brașov


Centrul Spa din Poiana Brasov aplică principiile de tratament ale Institutului Ana Aslan. Fiecare vacanță de wellness începe cu investigații și evaluări de sănătate complete, precum și cure injectabile ale vitaminei H3. Este destinația perfectă pentru relaxare și tratament, în apropierea muntelui, în sufletul naturii, aer curat și liniște. Pachetele de înfrumusețare și anti-îmbătrânire Ana Aslan sunt de 2/3/6 zile. Transferul București -Poiana Brașov durează mai puțin de 2,5 ore, iar bucuria este întotdeauna neprețuită. (P - daca te tenteaza un - Brasov, poti sa apelezi la servicii specializate, la costuri accesibile)

Destinația Eforie Nord


În cazul în care iubești mai mult marea, Eforie Nord este destinația pe care o cauți. Pachetele anti-îmbătrânire urmează întocmai tratamentele originale ale Institutului omonim, diferența este de confortul fizic și relaxarea date de cazarea la un hotel de clasă superioară. Alături de curele de înfrumusețare, doamnele primesc recomandări alimentare sau chiar meniuri speciale.

Stațiunea Eforie nord este situată în apropierea orașului Constanța, în județul omonim. Un transfer privat București – Eforie durează aproximativ 2,5h. Răsfățul ține mult mai mult, la fel!

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/