Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Tratamentul revoluționar care e prea frumos și totuși adevărat

Tratamentul revoluționar care e prea frumos și totuși adevărat

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
619

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cu siguranță cu toții am vrea să ne păstrăm corpurile așa cum le-am avut în anii tinereții. Oricât de mult sport am face și oricât de atenți am fi la dieta noastră, sunt anumite aspecte care pur și simplu se întâmplă și asupra cărora nu avem control. Procesul de îmbătrânire al organismului este natural și trebuie să ne obișnuim cu acest lucru.

Ce schimbări aduce la nivel estetic procesul de îmbătrânire al organismului? După vârsta de 20 de ani, pierdem în fiecare an în jur de 1% din colagenul aflat în organism, iar asta se va vedea în pielea lăsată și a lipsei de fermitate a acesteia. Alte semne vizibile ale îmbătrânirii sunt celulita și apariția ridurilor.

Ce pot face pentru a combate semnele îmbătrânirii?


Există multe forma de tratament pentru care poți opta pentru a combate semnele înbătrânirii. Unul dintre cele mai bune tratamente de acest tip este venus legacy. De ce este cel mai bun? Pentru că folosește o tehnologie revoluționară care combină câmpurile electromagnetice pulsate cu frecvența radio multi-polară. Aceste două elemente produc o matrice de căldură liniștitoare și terapeutică pentru corp.

Este dureros acest tip de tratament?


Acest tip de tratament folosește o metodă non-chirurgicală și non-invazivă. Dispozitivul care aplică tratamentul este construit astfel încât poate oferi un feedback termal în timp real, asigurând astfel un grad ridicat de confort. În concluzie, tratamentul nu este dureros. De fapt, există șanse mari să vă relaxați și chiar să adormiți, pentru că senzația este asemănătoare cu senzația oferită de un masaj cu pietre fierbinți.

Cât durează o ședință de tratament?


Tehnologia din zilele noastre ne oferă foarte multe avantaje, unul dintre acestea fiind reducerea timpului pentru anumite acțiuni sau tratamente. O ședință de tratament durează 30 de minute. În funcție de zona pe care este aplicat tratamentul, rezultatele ar trebui să fie vizibile după câteva ședințe.

Cum se desfășoară o ședință de tratament?


O ședință de tratament începe prin așezarea pacientului pe pat și aplicarea unui gel pe piele. Această loțiune ajută la o mai bună manevrare a capului dispozitivului pe suprafața pielii. Apoi se va alege capul potrivit pentru zona care urmează a fi supusă tratamentului și se vor aplica mișcări asupra pielii. Senzația care vă va însoți în tot acest timp va fi una asemănătoare unui masaj.

Tratamentul nu necesită pregătiri prealabile, acesta fiind încă unul dintre numeroasele sale avantaje.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro