Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro

Trei modele de table şcolare potrivite pentru reînnoirea unităţilor şcolare

Trei modele de table şcolare potrivite pentru reînnoirea unităţilor şcolare

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
445

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Odată la ceva timp, aspectul unităților de învățământ trebuie reabilitat și actualizat. Odată cu trecerea timpului, piesele de mobilier se deteriorează, în special fiind vorba despre faptul că sunt utilizate de tineri și copii. Pentru un aspect cât mai decent și actual, iată doar câteva idei și modele de table școlare pe care le puteți alege pentru sălile de clasă:

1. Tablă rotativă. O astfel de tablă pentru scris este foarte practică – nu ocupă mult loc și dispune, de asemenea, de două părti pe care se poate scrie. Pentru că exsta unități școlare ce au renunțat complet la tabla pe care se scrie cu creta, acest model de tablă se fabrică și pentru scrisul cu markerul.

2. Tablă multifuncțională. Acest model de tablă este extrem de apreciat de cadrele didactice, dar și de elevi. O astfel de tablă are o serie de avantaje foarte importante ce o fac potrivită atât pentru grădinițe, cât și pentru scoli și chiar licee. Secretul ce o face atât de speciale este reglajul pe înălțime și rotile cu care este prevăzută la baza. Astfel, o tablă scolară modernă se poate ajusta în funcție de înălțimea copilului, de la 1350 la 1750 mm. De asemenea, pentru a face lucrul mai simplu și pentru a-i scapă pe elevi de teama de a ieși la tablă, aceasta se poate deplasa cu ușurință oriunde în sala de clasă.

3. Tablă magnetică. Suprafață magnetică nu este specifică unui singur tip de tablă, ci se poate regăsi și în modelele amintite anterior. Pentru prezentările interactive, tabla magnetica este soluția ideală pentru că puteți lipi diferite simboluri, imagini sau figurine. Prin intermediul acestora le puteți menține atenția elevilor pe o perioadă mai lungă de timp.

Table de scris cu creta sau cu marker-ul?


Poate că este una dintre cele mai frecvente întrebări pe care responsabilii de achiziție și le adresează. De când au apărut tablele pe care se scrie cu marker-ul, fiecare cadru didactic, părinte sau elev poate găsi avantaje și dezavantaje pentru ambele.

Unul dintre motivele principale pentru care conducerea școlilor a renunță la table de scris cu creta este praful. Pe de o parte, acesta reprezentă o reală problemă pentru persoanele alergice, dar și pentru cele care nu aveau astfel de probleme. Inhalat într-o cantitate mare, cum de regulă se regăsea pe tabla sau în preajma ei, praful de creta crează senzații deranjante.

Pe de alta parte, praful crea adesea o dezordine în jurul tablei. Pentru a evita aceste situații, cadrele didactice împreună cu directorii școlilor au ales varianta de tablă pe care să se scrie cu marker. Totuși, unii elevi nu se pot adapta cu aceasta modalitate de a scrie și nu considera atât de deranjante aspectele negative legate de praful de creta.

Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

CBS Medcom Hospital Timisoara reprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei ...

https://medcom.ro