Timisoara

Trucuri care te ajută să îți cureți rucsacul cu ușurință

Trucuri care te ajută să îți cureți rucsacul cu ușurință

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Apartine de
Webco Media
Vizualizari
1453

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Accesoriile din garderoba unei femei arată mult mai bine atunci când sunt întreținute ca la carte, devenind astfel și mai rezistente de-a lungul timpului. Cu toate acestea, nu toate accesoriile sunt ușor de întreținut precum par.

Iar un bun exemplu în acest sens poate fi încercarea de a curăța un rucsac dama care pare a fi inițial foarte dificil de realizat. Cu toate acestea, rucsacurile trebuie la rândul lor întreținute în mod frecvente astfel încât să ne putem bucura de ele cât mai mult timp.

Rucsacul este un accesoriu foarte îndrăgit în general datorită confortului pe care ni-l oferă dar și pentru că este foarte versatil, fiind foarte ușor de integrat în majoritatea ținutelor, indiferent de ocazie. Cu toate acestea, poate avea mult de suferit dacă nu este întreținut corespunzător, iar de aceea trebuie să te ocupi în mod frecvent de îngrijirea rucsacului.

Nu este însă deloc greu să te ocupi de această întreținere despre care vorbim. Iar împreună cu echipa de la PortofelulTau.ro ți-am pregătit mai multe sfaturi cu ajutorul cărora îți vei putea curăța rucsacurile mult mai ușor. Iată care sunt sfaturile și trucurile pe care ar trebui să le pui și tu în practică:

Înainte de toate, trebuie să îți spunem ce să NU faci. Mai exact, este foarte greșit să arunci rucsacul în mașina de spălat pentru a scăpa de orice efort. Rucsacul tău ar putea fi complet distrus de această iresponsabilitate, iar de aceea nu ar trebui să fie un obicei la care să apelezi prea des.

Înainte de toate, va trebui să te asiguri că nu mai sunt obiecte uitate prin rucsac. Acestea nu numai ca ar putea avea de suferit ci totodată ar putea distruge rucsacul, așa că scutură-l bine înainte de a începe procedura de curățare a rucsacului.

Cu siguranță vei mai descoperi obiecte pierdute pe care nici nu mai știai că le ai în rucsac. Totodată, dacă optezi totuși pentru introducerea rucsacului în mașina de spălat, va trebui totuși să consulți eticheta pentru a afla dacă producătorul recomandă acest lucru. Dacă poate fi spălat la mașină, trebuie să respecți indicațiile în legătură cu programul și temperatura apei la care să fie spălat.

De asemenea, multe rucsacuri au diferite accesorii detașabile pe care ar trebui să le îndepărtezi înainte, asigurându-te astfel că nu vor apărea surprize neplăcute.

Nu încerca niciodată să te ocupi personal de petele care ar putea apărea pe suprafața rucsacului. Acestea pot fi foarte problematice și dificile, așa că trebuie să lași specialiștii să se ocupe de ele. Repetatele încercări de a îndepărta anumite pete nu fac decât la stricarea materialului. Prin urmare, ar trebui să mergi doar la o spălătorie specializată astfel încât să te asiguri că rucsacul va fi ca nou după curățare.

Dacă te încăpățânezi, totuși, să rezolvi personal problema petelor apărute pe materialul rucsacului, ai putea încerca să faci asta cu amidon de porumb sau cu praf de copt. De regulă acestea se dovedesc a fi foarte eficiente în cazul petelor de ulei. Petele de cerneală pot fi șterse, la rândul lor, cu fixativ pentru păr.

Acestea sunt așadar câteva sfaturi cu ajutorul cărora curățarea rucsacului se va dovedi mai simplă ca niciodată.