Timisoara

Tu știi cât de eficiente sunt campaniile de promovare prin Facebook și Instagram Ads?

Detalii stire

Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Apartine de
ClickBrainiacs
Vizualizari
65

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fie că ești conștient sau nu, mare parte din audiența ta își petrece timpul zilnic pe rețelele sociale, cu preponderență Facebook și Instagram. Acest lucru înseamnă că, dacă îți dorești să te dezvolți și să observi o creștere semnificativă a vizibilității și a vânzărilor, ar trebui să introduci aceste două platforme în strategia ta de promovare. Descoperă toate beneficiile pe care ți le poate aduce o promovare prin Facebook si Instagram Ads, optând pentru o colaborare cu agenția Marketing Deck!

Ce presupune o companie de promovare prin Facebook Ads?


Facebook deține toate instrumentele de care compania ta are nevoie pentru a crește aria de influență a nișei în care activează și trebuie doar să știi cum să le folosești. Poți ajunge la peste 11 milioane de români utilizându-l, lucru dificil de atins prin metodele de promovare convenționale. Îți setezi o audiență clară și dezvolți materiale publicitare adaptate acesteia, pe care le derulezi la frecvențe, durate și perioade alese de tine pentru a avea control deplin asupra rezultatelor.

Cum se desfășoară promovarea pe Instagram?


Instagram a cunoscut o dezvoltare uriașă în ultimii ani, ceea ce îți oferă un nou instrument foarte eficient de promovare. Modalitatea de exploatare a platformei este similară cu cea de pe Facebook. Evaluezi situația brandului, setezi obiective și dezvolți o strategie prin care să le atingi, iar echipa creativă se va ocupa de elaborarea mesajelor, a imaginilor și a strategiei de postare în așa fel încât să mai fie nevoie doar de implementarea algoritmilor de conversie.

Ce beneficii îți aduc aceste campanii de promovare?


Campaniile de Facebook Ads și Instagram Ads sunt cheia către succes în secolul vitezei pentru orice tip de campanie. Acestea îți pot aduce creșterea notorietății, îmbunătățirea reputației și vânzări tot mai multe cu un buget minim, pe care tu îl setezi. De asemenea, timpul în care vei observa primele rezultate este foarte scurt, fiind necesare doar două-trei zile pentru a implementa campania și a începe să devină vizibilă. Cu alte cuvinte, această metodă se dovedește a fi foarte rentabilă, mai ales în cazul companiilor care au un buget redus pentru promovare, dar care își doresc să se dezvolte rapid.

Nu mai sta pe gânduri și cere oferta Marketing Deck!


Marketing Deck este o agenție Facebook Ads, cu peste opt ani de experiență, care te poate ajuta să exploatezi din plin avantajele acestor platforme cu investiții minime. Intră pe site și programează o primă ședință gratuită de consultanță în cadrul căreia să consolidezi o primă schiță a strategiei pe care urmează să o implementezi pentru a-ți atinge obiectivele.

Fii cu un pas mai aproape de succes cu ajutorul Marketing Deck!