Timisoara

Tundrea si Asociatii

Detalii cabinet de avocatura

Adresa
Timișoara, Strada Eugeniu De Savoya, nr. 4
Telefon
0256220828
Fax
0256220828
Social links
Categorie
Cabinete / Societati avocatura
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2633

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet de avocatura

Tundrea si Asociatii din Timisoara - societatea civila de avocatura

Societatea civila de avocatura "Tundrea & Asociatii" a fost infiintata in anul 1996 de un grup de avocati romani specializati in drept comercial, dreptul muncii, drept vamal, drept financiar-bancar, drept fiscal, al caror nivel profesional si experienta acumulata constituie cartea noastra de vizita. Societatea noastra detine un nucleu permanent de angajati competenti, cat si un grup de colaboratori certificati pentru consultatiile ce implica activitatea eficienta.

Activitatea de consultanta economico-financiara se adreseaza deopotriva persoanelor private cat si intreprinzatorilor, investitori in domenii care necesita imperios adoptarea legislatiei statului roman in conformitate cu legislatia comunitara. Societatea noastra este membra a Baroului Timis avand o experienta ampla, incununata de succese in domeniul restructurarii in vederea reabilitarii economico-financiare, reorganizarii judiciare, dar si o buna recuperare si valorificare in domeniul lichidarii.

Suntem pregatiti sa oferim solicitantului solutii comerciale, financiare, fiscale, vamale sau bancare pentru ca rezultatul sa respecte criteriile de eligibilitate impuse de legislatia actuala. Cu probitate putem realiza evaluarea viabilitatii economice abilitati in activitatea operationala si raportari de performante financiare efective. Punem la dispozitia potentialilor beneficiari informatii si comentarii cu privire la reglementarile nationale in vigoare, precum si legislatia si standardele nationale in concordanta cu legislatia Uniunii Europene si la efectele pe care acestea le pot avea asupra activitatilor operationale derulate in cadrul proiectelor.

Orar cabinet de avocatura

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre cabinet de avocatura

Localitate: Timisoara
Tip: Societate Civila Profesionala
Zone din Timisoara: Cetate