Timisoara

Tura Botanic - Cetate de Sambata

Tura Botanic - Cetate de Sambata

Detalii eveniment

Web
www.alergotura.ro
Social links
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
1075

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 17 martie 2018 - Sambata 28 aprilie 2018

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Ne spunem Alergotura pentru că am început să alergăm câte o tură sau două, undeva prin oraș, alături de prieteni și cunoștințe, acum mai bine de cinci ani. Credem că alergarea este un fel de medicament pe care mulți îl căutăm și nu-l găsim. Unii îl căutăm ca să slăbim, alții ca să scăpăm de stres, alții ca să ne modelăm corpul armonios. Alergarea le aduce pe toate, așa că noi, membrii asociației, încurajăm un stil de viață sănătos, prin mișcare, în special alergare. Pentru asta organizăm zilnic ture de alergare în Timișoara, în mai multe cartiere. Pentru mai multe informații, vizitați www.alergotura.ro/ture

Turele Alergotura sunt GRATUITE si nu implica taxe, contributii sau cotizatii. Nici macar nu trebuie sa fii membru Alergotura, trebuie doar sa iti placa sa alergi.

Aceasta este o tura saptamanala de alergare foarte usoara. Se porneste din Parcul Botanic cu cateva ture, se iese pe pietonala Marasesti, prin centru, inapoi prin Libertatii si Unirii.

Ati parcurs vreodata zona Cetate uitandu-va in liniste in sus la arhitectura cladirilor istorice? E o foarte buna ocazie sa va deconectati de cotidian si sa va oxigenati un pic cu imagini frumoase in linistea diminetii! :-)