Timisoara

Turneul de promovare in prima liga de volei feminin se joaca la Timisoara

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 7 ani si 11 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
762

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Cele doua promovate se vor cunoaste in urma turneului din capitala Banatului. Timișoara va organiza turneul de promovare în prima divizie feminină de volei. Reprezentanții clubului Agroland, una din cele 4 combatante la baraj, au participat la licitația organizată de Federația Română de Volei și au câștigat, oferind suma de 5000 de euro. Au mai fost prezenți reprezentanții clubului S.C.M. Pitești, care s-au oprit la suma de 4200 de euro.
”Mă bucur că am reușit să atragem la Timișoara această competiției. Este un plus pentru oraș, pentru volei, pentru iubitorii acestui sport. Am declarat încă de la bun început că obiectivul nostru este acela de a promova în primul eșalon voleibalistic și după parcursul bun de până acum, pot să vă spun că abia așteptăm să evoluăm în ultima fază a competiției. Turneul se va desfășura în perioada 6 – 8 mai și îi așteptăm pe toți timișorenii să ne susțină, pentru că împreună putem realiza ceva frumos pentru Timișoara în plan voleibalistic”, - Horia Cardoș, președinte UVT Agroland.
La turneul de promovare, echipa timisoareana va juca împotriva formațiilor CSU Poli Timisoara, SCM Pitești și CSU Galați.