Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Turul Podurilor pe Bicicleta

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 7 ani si 1 luna
Vizualizari
747

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 21 august 20169:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Turul Podurilor pe Bicicletă
Timișoara-Capitala Tineretului din România, în parteneriat cu Verde pentru Biciclete, Aquatim și Asociația Sinaptica îi invită pe iubitorii mersului pe două roți la o altfel de plimbare pe bicicletă, prin care vrem să încurajăm mișcarea și valorificarea patrimoniului cultural alorașului.
Pe 21 august, are loc Turul Podurilor pe Bicicletă! Intâlnirea are loc la ora 09:00, pe Platforma Timco, unde bicicliștii vor avea parte de mai multe surprize oferite de echipa Timișoara-Capitala Tineretului din România și Verde pentru Biciclete. La ora 10:00, se pornește pe traseul care vizează podurile din Timișoara, după cum urmează: Platforma Timco - Calea Circumvalațiunii (la stânga) - Bulevardul Republicii (la dreapta) - Strada Gării - Strada Gheorghe Pop de Băsești - Podul Muncii - Bulevardul Iuliu Maniu - Piața Iuliu Maniu (sens giratoriu) - Bulevardul 16 Decembrie 1989 - Piața Sfânta Maria - pod - Bulevardul Regele Ferdinand I (la dreapta) - pod - Bulevardul Vasile Pârvan - Piața Leonardo da Vinci (sens giratoriu) - Strada Michelangelo - Bulevardul Ion C. Brătianu (la dreapta) - Bulevardul Revoluției din 1989 - Podul Decebal - Splaiul Nistrului (la stânga) - pod - Piața Badea Cârțan - Strada Simion Bărnuțiu (la dreapta) - Strada Samuel Micu - Splaiul Grivița - Strada Uzinei - Uzina de Apă.
La sfârșitul acestei plimbări, bicicliștii vor ajunge la Stația de tratare Bega de pe str. Rudolf Walter (lângă Parcul Uzinei de Apă), pentru turul artistic, în care vor fi insoțiți de reprezentanții Aquatim și organizatorii Fisart, festivalul în cadrul căruia au fost realizate lucrările de artă stradală. Astfel, participanții vor avea parte de o experiență inedită: vor fi printre primii timișoreni care vizitează spectaculoasa Galerie de artă din incinta Stației de Tratare Bega, acolo unde clădirile și zidurile vechi au prins viață și culoare, fiind transformate de artiști din Spania, Peru, Mexic sau S.U.A, în cadrul festivalului de street art FISART 2016. Este pentru prima dată când reprezentanții Aquatim își deschid porțile publicului, pentru un tur artistic în cadrul Stației de Tratare Bega.
Tot aici, participanții vor afla, printr-o prezentare a unui specialist de la Muzeul Banatului, informații inedite despre podurile pe care tocmai le-au vizitat, altfel decât cele găsite în cărțile de istorie. Finalul zilei va fi marcat, desigur, și de alte suprizeși premii.
Podurile pe care trecem zilnic, au fiecare povestea lor. Participanții la turul nostru sunt invitați “să adopte” un pod, să își facă un selfie cu el și să îi promoveze povestea pe website-ul www.selfiealtfel.eu. Selfie-ul este o modalitate inedită de promovare a patrimoniului local al orașului de pe Bega. Fotografiile încărcate în site vor participa la concursul național Selfie altfel, iar primii trei câștigători, care au cele mai multe like-ri vor fi recompensați duminică 21 august cu premii.

Foto Credit: Constantin Duma
foto CONSTANTIN DUMA

A G E R P R E S

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro