Timisoara

Anunt Gold Marirea buzelor in Timisoara

Marirea buzelor in Timisoara - Există mai multe motive pentru care femeile aleg sa adauge un plus de volum buzelor. Procedura nu este dureroasa. Acidul hialuronic se injecteaza prin ace extrem de fine care creaza doar o usoara senzatie de disconfort.

Tus pentru ochi cu pensula – Roz (7)

Detalii anunt

Pret
21 LEI
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 10 ani si 11 luni
Vizualizari
1071

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Descriere Produs: Tus pentru ochi cu pensula – Roz (7)
TUS PENTRU OCHI CU PENSULA  
Dermatograf perfect, propus in nuante mate și perlate, ajuta pentru a sublinia look-ul cu o linie simpla și perfecta. Textura cremoasa si usor de aplicat. Rezultat: Ofera luminozitate si senzualitate privirii, evidentiaza nuanta irisului si poate transforma cu usurinta un machiaj de zi intr-unul perfect pentru seara. In plus, acesta este perfect in zilele in care esti presata de timp si ai nevoie de un truc rapid, care sa iti contureze si sa iti intensifice privirea.

Anunt Gold Promotii by Salon Vision beauty Timisoara

Salon Vision Beauty Timișoara lansează un șir de oferte promoționale cu ocazia deschiderii în zona 700 Office. Scopul ofertelor îmbină dorința de promovare a serviciilor de remodelare corporală și facială oferite de VBTM cu cea de a oferi momente de răsfăț unor persoane care ...