Timisoara

Uleiul de cocos, uleiul versatil

Uleiul de cocos, uleiul versatil

Detalii

Telefon
0724474501
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
385

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Uleiul de cocos creste in popularitate si pe buna dreptate. El ofera multe beneficii pentru sanatate, are un gust bun si este accesibil ca pret. Este de asemenea un ulei foarte versatil cu un numar mare de utilizari fara contraindicatii.

In cele ce urmeaza va prezentam cateva utilizari ale uleiului de cocos:

1. Regleaza metabolismul bazal: uleiul de cocos are in compozitie trigliceride cu lant mediu. Acestia sunt acizi grasi care sunt repede absorbiti si care determina o ardere usoara a depozitelor de grasime tisulara. Pentru ca aceste trigliceride cu lant mediu se desompun mai repede atunci se degaja si energie ceea ce duce la accelerarea metabolismului si la o buna functionare a acestuia.

2. Uleiul de cocos imbunatateste functionarea creierului. Aceste trigliceride din ulei sunt descompuse in ficat si transformate in chetone, care pot actiona ca si sursa de energie alternativa pentru creier. Studiile ne arata ca trigliceridele cu lant mediu au o multitudine de beneficii pentru multe tulburari la creier in special in tratarea epilepsiei si bolii Alzheimer. Unii oameni de stiinta recomanda folosirea frecventa a uleiului de cocos pentru a creste productia de chetone.

3. Uleiul de cocos folositor la sanatatea dentara: uleiul de cocos poate fi o arma puternica contra bacteriilor, inclusiv asupra streptococului Streptococcus mutans. Aceasta este bacteria din gura noastra care cauzeaza placa dentara, cariile si afectiuniile gingivale. Cu alte cuvinte acest streptococ este invinuit pentru majoritatea afectiunilor dentare. Un studiu ne arata ca clatirea dintiilor cu ulei de cocos timp de 10 minute reduce cu mult prezenta acestei bacterii si este la fel de antiseptica ca si o apa de gura. In alte studii se arata ca clatirea zilnica cu ulei de cocos reduce in mod semnificativ inflamatia si placa dentara asociata cu gingivita la adolescenti.

4. Masajul noilor nascuti cu ulei de cocos a fost dovedit medical ca ajuta la o crestere normala in greutate. Studiile pediatrice arata ca uleiul de cocos este cel mai bun ulei pentru acest scop medical. Bebelusii care au fost masati cu ulei de cocos timp de 30 de zile au castigat in greutate semnificativ fata de lotul martor care au fost masati in aceeasi perioada de timp cu ulei mineral.

Pentru mai multe detalii si programari la masaj cu ulei de cocos, sunati cu incredere la numarul de telefon 0724474501.

Filtre

Tip: Oferte, Tratamente