Timisoara

Ultimate SmartFit Challenge - Etapa a IX-a

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 8 luni si 6 zile
Vizualizari
3716

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 17 septembrie 2016 - Duminica 18 septembrie 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Ultimate Smartfit Challenge – competiție sportivă marca Smartfit organizată în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității
USC este o stare de spirit, un spectacol pe care nu trebuie să îl ratezi.

Unul dintre motivele pentru care noi, timișorenii, ar trebui să ne mândrim este faptul că avem o comunitate locală din ce în ce mai activă, implicată în evenimente sportive și dornică să facă mișcare. Numărul evenimentelor sportive organizate este în continuă creștere, iar susținătorii lor tot mai receptivi la inițiative noi.
Săptămâna Europeană a Mobilității este un proiect care lansează mai multe provocări și care cultivă ideea un economonii puternice, care dezvoltă soluții inteligente de mobilitate. În cadrul proiectului, au loc și activități sportive destinate tuturor locuitorilor Timișoarei. În calitate de lider pe piața furnizorilor de servicii de fitness, Smartfit propune o serie de activități.
Weekend-ul următor, în fața clădirii Teatrului Național Timișoara, unul dintre partenerii Smartfit, are loc o competiție sportivă la care vor participa aproximativ 100 de concurenți din mai multe dintre orașele țării. Ultimate Smartfit Challenge ajunge la cea de-a nouă etapă organizată, iar concursul din 17-18 septembrie este Finala Campionatului 2016. Lupta pentru titlurile fiecărei categorii (advanced: fete, băieți; scaled: fete și băieți) va face din acest sfârșit de săptămână unul spectaculos. Concursul va include și demonstrații de powerlifting și un concurs de împins din culcat, desfășurate sub coordonarea campionului mondial, Sorin Cazacu. Frumusețea USC stă și în faptul că încheierea fiecărei etape de concurs este doar un nou început atât pentru concurenți, cât și pentru echipa de organizare. Efortul fizic și efortul psihic sunt coordonate ale traseului fiecărui atlet, care se bucură de suportul prietenilor, al familiei și al antrenorului care l-a pregătit. Astfel, Timișoara devine locul de întâlnire al celor mai curajoși și puternici români, care sunt premiați de către sponsorii evenimentului și organizatori.
În paralel cu USC, au loc și activități dedicate celor mici în Parcul Copiilor și o clasă de Pilates în Parcul Justiției. Coordonarea lor este asigurată de către echipa furnizorului care acoperă trei dintre zonele Timișoarei: Bucovina, Buziașului, Șagului, iar rezervarea se face la Recepțiile sălilor.
Săptămâna Europeană a Mobilității include și un Maraton de cycling pe biciclete staționare în Piața Libertății. Aici, Timișoara va pedala pe muzica lui Sean Norvis, unul dintre cele mai importante nume din peisajul autohton.
Scopul tuturor acestor activități este cultivarea dorinței de a face mișcare într-un cadru organizat, cu obiective clare și de a schimba mentalitatea celor mai puțini deschiși spre o rutină zilnică cu antrenamente integrate. Buna dispoziție și spiritul pozitiv vor determina buna desfășurare a lucrurilor.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta