Timisoara

Un cămin prosper și norocos cu Feng Shui

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Apartine de
eAdvertising
Vizualizari
710

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Te gândești cum să devii mai norocos? O modalitate simplă de a face acest lucru este să îți schimbi mediul în care trăiești. Cu siguranță ai auzit de persoane care se asigură mereu că locul în care stau este organizat într-un mod potrivit. Ce înseamnă asta mai exact? Conceptul se numește Feng shui și reprezintă cu adevărat o artă străveche, care s-a dezvoltat acum 3000 de ani în China. Traducerea literală a „feng” este vânt iar „shui” înseamnă apă. În cultura chineză, vântul și apa sunt ambele asociate cu norocul.

Feng shui este în esență interacțiunea dintre om și mediul în care trăiește. Aceste energii duc la o îmbunătățire constantă a vieții. Este vorba despre proiectarea mediului în armonie cu principiile fluxului natural de energie. Feng shui dezvăluie cum să echilibrezi energiile din orice spațiu pentru a asigura sănătate, noroc, echilibru, confort și armonie pentru cei care locuiesc în acel spațiu.

Indiferent dacă ești superstițios sau nu, toată lumea își dorește un pic de noroc în viața lor și în casa lor, mai ales pasionații jocurilor de noroc. Știm cu toții că atunci când obișnuiești să joci la cazinouri, fie ele stradale sau Cazinouri Online, pentru a câștiga, ai nevoie de puțin noroc de partea ta. Așadar, pentru a avea noroc, îți sugerăm să ai în vedere și această tehnică.

Scopul principal în orice joc la cazinourile online este distracţia, dar satisfacţia și mai mare apare atunci când câștigi. Având în vedere că sunt jocuri care depind de noroc, dacă ţii cont de câteva sfaturi, îţi poţi mări substanţial şansele de câştig.

Așadar, dacă vrei să atragi bogăţia asupra ta, elementele Feng shui te vor ajuta să ai de partea ta energia pozitivă care îţi aduce bani și prosperitate. Iată care sunt principalele sfaturi pe care trebuie să le aplici pentru un flux de energie favorabil ție:

Prezența plantelor


În primul rând, asigură-te că în camera ta ai prezente și plante pentru îmbunătățirea productivității și stimularea fluxului de bani. Poți, de asemenea, să ai o plantă sau două și la birou. Plantele sunt sensibile la energie și, prin urmare, sunt importante pentru energia casei tale. Păstrează plantele în jurul tău și asigură-te că sunt bine îngrijite și prospere.

Scapă de dezordine, mai ales în dormitor


Unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont este dezordinea. Dacă ești o persoană puțin dezordonată, atunci îți sugerăm să remediezi această problemă și să încerci să aranjezi totul în spațiul tău. Dezordinea, deseori, vine la pachet cu stres și situații neplăcute. Un spațiu aglomerat nu poate atrage și nici nu păstrează energia bogăției. Acest lucru este cel mai fundamental dintre toate și nu trebuie făcut o dată pe an, ci trebuie efectuat în mod regulat. Locuințele noastre trebuie să aibă întotdeauna energie curată și pozitivă.

Simboluri ce semnifică bogăție


Una dintre cele mai vechi tehnici Feng shui este plasarea simbolurilor care semnifică abundență în locurile strategice ale casei. Poți utiliza simboluri clasice sau simboluri personale care te duc cu gândul la energia bogăției. O culoare evidentă pe care să o folosim este auriul, care reprezintă o corelație puternică a banilor. O altă culoare a bogăției este violetul. Poți folosi acești pigmenți în tablouri, perne, covoare și alte obiecte din jurul casei și biroului.

Simbolul elefantului este foarte important în tehnica Feng shui. Aceste animale mari, blânde, sunt privite ca înțelepte, loiale și statornice, ceea ce face parte din motivul pentru care sunt și simboluri pentru noroc.
Simbolul potcoavei plasată deasupra ușii îți va aduce, de asemenea, noroc.

Bănuţii chinezeşti sunt simbolul

Feng shui pentru prosperitate. Aşază în dreptul uşii de la intrare bănuți și, dacă vrei, în fața lor pune și figurina unei broaște.

Spune „Da!” oglinzilor

Oglinzile sunt utilizate în multe tehnici Feng shui. Practica Feng shui de a adăuga un obiect mic, precum o oglindă, pentru a schimba și îmbunătăți spațiul se referă la faptul că acestea, în sine, întruchipează elementul apei. Elementul de apă cultivă înțelepciunea și introspecția și îți poate extinde punctul de vedere, precum și energiile focalizate. O oglindă plasată strategic poate reflecta vederea unui element care este văzut printr-o fereastră într-o cameră. De exemplu, așază o oglindă astfel încât să poți vedea reflectarea unui râu (element de apă) sau copaci (element de lemn). Acest lucru este un simbol și pentru bogăție.

Cristalele aduc energie pozitivă

Cristalele sunt utilizate în Feng shui într-o varietate de moduri, toate cu un singur scop - pentru a crea o bună energie Feng shui în casa ta. Cristalele au fost folosite de-a lungul secolelor pentru o multitudine de scopuri, de la vindecare la protecție până la decorare. În Feng shui, cristalele sunt utilizate pe scară largă pentru energia specifică și pentru vibrațiile pozitive pe care le aduc acasă sau la birou.

De exemplu, cristalul cuarț roz este folosit pentru a atrage dragoste și romantism. Turmalina neagră și hematitul au energii de protecție, în timp ce citrinul ajută la atragerea bogăției și a abundenței.

Cristalul de citrin este cunoscut de mult timp pentru atragerea bogăției, de aceea este adesea folosit în Feng shui. Un mod creativ de a așeza cristalele este de a le plasa pe un brad de bijuterii Feng shui în biroul de acasă pentru un aspect frumos plin de semnificație și claritate.De asemenea, nu uita să îți păstrezi bijuteriile, în special cele din aur şi cele cu pietere preţioase, în mod deosebit ametist, în colţul prosperităţii, cel sud-estic, al dormitorului tău. Vor atrage abundenţa asupra ta.

Fântânile – abundență și prosperitate

Fântânile sunt printre cele mai populare elemente, de fapt, aproape orice caracteristică a apei poate fi folosită pentru beneficiile Feng shui. Fântânile introduc energia puternică a apei, un simbol Feng shui al bogăției și prosperității. Fântânile pot fi amplasate în interiorul sau în afara casei sau într-un birou, însă, alege cu atenție locul unde le poziționezi.

Fântânile pot fi realizate din aproape orice material, cum ar fi metal, piatră, lemn, ceramică, plastic și chiar beton. Evită fântânile cu margini ascuțite sau colțuri. O modalitate excelentă de a consolida energia benefică a fântânii tale este să așezi niște cristale sau pietre de Feng shui în bazinul fântânii.

Poți folosi, de asemenea, simboluri care reprezintă fântâni, precum imagini cu apă curgătoare, cum ar fi cascade, oceane și râuri. Imaginile cu apă sunt deosebit de puternice în energiile de bogăție Feng shui.

În concluzie, Feng shui este un sistem de amenajare a împrejurimilor în armonie și echilibru cu natura din jurul tău, chiar și pentru obținerea șanselor ridicate de câștig.

Deși despre aceste sfaturi Feng shui se spune că ajută la atragerea abundenței în viața ta, este bine să ții cont că acestea sunt menite doar să ajute energiile pozitive să pătrundă în casa ta și să îți ofere sprijin pentru a atinge prosperitatea. La sfârșitul zilei, Feng shui nu îți va aduce bogăție dacă nu lucrezi pentru asta, așa că ce mai aștepți? Mult noroc!

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306