Timisoara

Un dozator sapun lichid poate face diferenta de confort, economie si aspect in orice baie

Un dozator sapun lichid poate face diferenta de confort, economie si aspect in orice baie

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
486

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ne place sa spunem ca lumea devine din ce in ce mai moderna pe zi ce trece, iar fie ca ne referim la educatie, tehnologie sau gandire, suntem optimisti si convinsi ca ne indreptam in directia buna. Chiar si lucruri simple ca trecerea de la utilizarea de sapun solid la folosirea unui dozator sapun lichid sunt mici semne ale evolutiei societatii noastre, o dezvoltare pornita de nevoia de a avea vieti din ce in ce mai sigure si confortabile.

Desi trecerea de la un tip de sapun la altul pare un lucru neimportant pentru unii oameni, cunoscatorii stiu ca un dozator sapun lichid are niste caracteristici care se concretizeaza in adevarate beneficii pe termen lung.
Confortul, siguranta si igiena sunt principalele valori pe care ar trebui sa le luam in calcul cand utilam baile, iar acestea pot fi asigurate pana si de cel mai mic obiect. Pentru a va informa si convinge referitor la utilitatea dozatoarelor de sapun moderne si de calitate, magazinul BATERII-LUX.ro va prezinta avantajele principale:

Protectie si igiena

Dozatoarele elimina problema contaminarii sapunului cu bacterii, pentru ca spre deosebire de sapunurile solide, sapunul lichid ramane in dispenser pana in momentul in care ajunge pe mainile noastre. Sapunul solid este aproape mereu in contact cu aerul, iar pentru ca o baie este folosita de mai multi oameni, acesta se contamineaza mult mai usor. Cu un dozator sapun lichid, aceasta problema este eliminata din start.

Ordine si curatenie

Asa cum s-a mentionat, contactul sapunului cu aerul sau cu bacteriile altor utilizatori este impedicat. In acelasi timp, un dozator contribuie si la ordinea si curatenia baii. Spre deosebire de sapunul alunecos sau pe care il mutam des dintr-un loc in altul, un dozator compact are un loc prestabilit care contribuie la armonia obiectelor din baie.

Diversitate si eleganta

Dozatoarele de sapun lichid se pot gasi intr-o sumedenie de stiluri. Cele de calitate, in schimb, au un stil minimalist si luxos, care ofera o ambianta moderna oricarei bai in care sunt amplasate. Chiar si un element relativ mic, asa cum este dozatorul, poate schimba drastic aspectul intr-o baie, si de aceea reprezinta o varianta ieftina si rapida de reimprospata designul unei bai. Dozatoarele moderne pot face intr-adevar diferenta.

Economie de bani si de timp

Dozatoarele de sapun ofera la utilizare exact atata substanta cat este nevoie, si nu mai mult. Acest lucru va duce in timp la economii notabile. Pe langa faptul ca sapunul este utilizat mult mai inteligent si economic, varianta lichida este adesea mai ieftina decat cea solida. In acelasi timp, reumplerea dispenserului se face relativ rar insa foarte rapid.
Odata ce cunoastem principalele avantaje ale utilizarii unui dozator sapun lichid, devine mult mai usor sa facem trecerea de la o varianta standard solida la cea lichida intr-un dispenser. Din nou, un dozator sapun lichid sustine igiena de top, ne ajuta sa facem economii si poate imbunatati drastic aspectul dintr-o baie.

Magazinul BATERII-LUX.ro este un magazin online romanesc specializat pe comercializarea de echipamente sanitare de calitate inalta. Brandul de baterii comercializat de magazin este GROHE, iar produsele sale se remarca prin calitatea inalta si printr-un design superior din mai multe puncte de vedere. Pe langa asta, magazinul ofera o gama completa de echipamente, accesorii si sisteme sanitare pentru baie si bucatarie la preturi competitive.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389