Timisoara

Un eveniment caritabil in beneficiul varstnicilor

Un eveniment caritabil in beneficiul varstnicilor

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
909

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

33 litru de ulei, 141 kg de zahăr şi o cantitate considerabilă de făină, orez şi mălai s-au strâns la proiecţia de film organizată de Pelicula Culturală din Timişoara. Evenimentul a avut loc pe data de 28 noiembrie într-un spaţiu inaccesibil publicului larg – sala de repetiţii a baletului Operei Române. Jose Miguel Viñals Ariño – consulul onorific al Spaniei în Timişoara – a salutat pe cei prezenţi, apoi dr. Bárányi Ferenc – vicepreşedintele al Serviciul de Ajutor Maltez în România – a prezentat organizaţia naţională, iar Adriana Cojocaru – asintentă socială la SAMR Timişoara – a vorbit despre filiala din oraşul de pe malul Begăi.

Carmen Cojocaru, solist balet, şeful secţiei de balet şi coregraf ne-a introdus în atmosfera unei repetiţii de balet, răspunzând la întebările publicului legate de această meserie. Punctul culminant al serii a fost proiecţia filmului „Azul oscuro casi negro” (Albastru închis aproape negru) regizat de Daniel Sanchez Arevalo. Filmul prezintă o stare de spirit, un viitor nesigur, o culoare pe care nu o recunoaştem tot timpul, care variază în funcţie de lumină, mediu şi stare.

Angajaţii firmei SSI SHAEFER din Timişoara nu au putut participa la acest eveniment caritabil, dar au dorit să ajute la rândul lor, şi pe data de 29 noiembrie le-au donat Serviciului de Ajutor Maltez din Timişoara 100 kg de zahăr şi 100 de litri de ulei.

Donaţiile vor ajunge la cei 50 de vârstnici îngrijiţi la domiciliu, şi la familiile nevoiaşe aflate în evidenţa noastră. Pe această cale le mulţumim tuturor celor care au contribuit la acest eveniment caritabil, datorită lor aceste alimente de bază vor ajunge în cămara bătrânilor îngrijiţi la domiciliu şi a familiilor nevoiaşi.

Serviciul de Ajutor Maltez în România – filiala Timişoara