Timisoara

Un nou serviciu oferit de RETIM Ecologic Service

Un nou serviciu oferit de RETIM Ecologic Service

Detalii stire

Categorie
Stiri administratie
Modificat
acum 8 ani si 5 luni
Vizualizari
1350

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Un nou serviciu oferit de RETIM Ecologic Service:
Timişorenii se pot debarasa GRATUIT de ambalajele voluminoase
RETIM Ecologic Service lansează un nou serviciu prin care cetăţenii pot beneficia GRATUIT de ridicarea ambalajelor voluminoase direct de la domiciliu.

La achiziția de mobilier nou sau de electrocasnice, la mutări sau alte operaţiuni, care generează ambalaje ce nu încap în pubele, RETIM Ecologic Service pune la dispoziţia timişorenilor acest serviciu.
Dacă aveţi ambalaje care depăşesc capacitatea recipientelor de colectare pe care le deţineţi (pubele sau saci de 240 de litri), sunaţi la numărul de telefon 0256-499.490 (dispecerat) şi ambalajele vor fi preluate în cel mai scurt timp, evitându-se astfel depozitarea lor necorespunzătoare pe domeniul public!

În cadrul acţiunilor pe care RETIM Ecologic Service le întreprinde permanent în ultimii ani lansăm acest nou serviciu care vine în sprijinul timişorenilor. Preluăm ambalaje voluminoase gratuit de la cetăţeni astfel încât să putem facilita colectarea selectivă şi reciclarea, dar să putem totodată evita aglomerarea deşeurilor pe lângă gospodării”, a declarat domnul Director General Tehnic-Investiţii, ing. Marcel Petrişor.

Prin demersul companiei de a ridica ambalajele de mari dimensiuni se continuă campania de colectare selectivă pe o nouă axă. Deşeurile colectate selectiv sunt reciclate și devin produse noi, economisind astfel materii prime. Prin colectarea selectivă reducem în același timp volumul de deşeuri eliminate prin depozitare la deponeu. Garantăm astfel un viitor mai bun urmaşilor noştri şi respectăm mediul înconjurător.