Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau

Detalii eveniment

Telefon
0720604853
Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 8 ani si 6 luni
Vizualizari
967

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 7 noiembrie 201619:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Luni vă așteptăm la un nou atelier în care terapeutul nostru nutritionist, dr. biolog Veronica Popa va vorbi despre creșterea imunității la copiii. Vă va răspunde la toate întrebările legate de acest subiect și vă va învața cum să preparați bombonele raw din ingrediente campioane ale imunității și pe care copiii să le adore! Mai mult, le veti si gusta, sa va convingeti ca sunt si sanatoase si gustoase.

Alimentația atent supravegheată joacă un rol foarte important în construirea unui sistem imunitar puternic. Vino luni să descoperim împreună ce alimente și ce suplimente le poți da micuțului tău pentru a trece cu bine de sezonul rece.

Locurile sunt limitate la 10 persoane! Pentru înscriere e nevoie să ne trimite-ți un mesaj privat pe Facebook sau să ne sunați la. Costul Workshop-ului este de 50 de lei.

Locația evenimentului este Magazinul Naturist Terra Biola, Str. Independenței, nr. 6 (Zona Bălcescu).

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii