Timisoara

Unde gasesti sali de evenimente in Timisoara?

Unde gasesti Sali de evenimente in Timisoara?

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
La Rousse
Vizualizari
943

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Daca inca nu ati aflat inca, Restaurantul La Rousse de pe strada Closca din Timisoara, zona Mehala, dispune de 2 sali pentru evenimente complet decorate pentru diferite evenimente precum: nunti, botezuri, majorate, banchete, pomeni, evenimente de prezentare s.a.

Sala mare pentru evenimente suporta un numar de 170 de locuri ideala pentru orice tip de eveniment, sala dotata cu aer conditionat, fara stalpi interiori (special conceputa pentru petreceri sau evenimente in care invitatii pot sa danseze fara a le fi obstructionata miscarea), mese rotunde sau dreptunghiulare, mese si scaune imbracate, decorata special, dotata cu lumini laterale led care pot sa isi schimbe culoarea de la verde, rosu, violet, roz, albastru pana la galben sau alb, ce se pot adapta usor pentru diferitele evenimente pe care doriti sa le organizati in aceasta sala.

Culoarul aflat pe mijlocul salii permite deplasarea si dansul invitatilor fara a fi inghesuiti. Mai avem alte doua Sali pentru evenimente la restaurantul La Rousse in Timisoara, una dintre acestea are 90 de locuri.

Servirea, in cazul in care inchiriati sala pentru evenimente in Timisoara la restaurantul nostru, se face de catre personal specializat cu experienta vasta in acest domeniu, iar bucatarul nostru este unul renumit pentru mancarea traditionala romaneasca pe care o pregateste. Daca doriti sa rezervati sala pentru evenimente la Restaurant La Rousse din Timisoara, puteti sa ne contactati telefonic pentru o intalnire unde colegii nostrii va vor da toate detaliile legate despre aceste Sali de evenimente, meniuri ale mancarurilor, telefoanele de contact sunt: 0757.575.892 sau 0744.777.384.