Timisoara

Unde poți găsi Renault Megane second hand?

Unde poți găsi Renault Megane second hand?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
196

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Renault este unul din liderii mondiali de pe piața de automobile și cel mai probabil va mai rămâne așa pentru ceva timp de acum înainte. Istoria automobilelor Renault a început în anul 1898 atunci când cei trei frați Renault Louis, Marcel și Fernand împreună cu prietenii lor Thomas Evert și Julian Wyer au fondat corporația Renault, care la vremea respectivă se numea Société Renault Frères.

Astăzi, marca Renault se află în preferințele românilor, care achiziționează mașini Renault atât noi, cât și rulate. În cele ce urmează vei descoperi de ce Renault este o marcă preferată de către șoferi.

De ce Renault?

Renault este o companie cu o istorie îndelungată în fabricarea de automobile fiabile, sigure și confortabile. Pe lângă asta, Renault are o gamă largă de autovehicule menite să se potrivească tuturor stilurilor de viață și tuturor bugetelor. Mașinile sunt ușor de condus, arată bine și sunt perfecte pentru familii. Toate aceste caracteristici fac ca una dintre cele mai căutate mărci de mașini rulate să fie Renault. Cele mai căutate modele ale acestei mărci sunt Megane, Clio și Scenic.

Aceste mașini sunt de încredere și funcționează foarte bine, motiv pentru care sunt căutate și la mâna a treia având foarte rar probleme tehnice. Renault Megane este o mașină compactă cu un design sportiv, prezintă rezistență și fiabilitate. Renault Clio a fost considerată la început o mașină destinată mai mult femeilor fiind destul de mică. În timp datorită versiunilor sport, acestea au devenit apreciate și de bărbați. Renault Scenic, van-ul compact este o mașină spațioasă astfel devenind apreciat de familii.

De unde poți achiziționa Renault rulate?

La Titanic Automobile găsești Renault de vânzare la mâna a doua. Aceștia au o gamă largă de mărci și modele, iar dacă nu găsești ceva pe placul tău aceștia îți pot oferi și import auto la comandă. Aceștia tratează toate mașinile ca și cum ar fi ale lor, iar înainte de a le pune la vânzare le verifică atent și le igienizează. În plus toate mașinile vândute de aceștia vin însoțite de acte doveditoare privind reviziile.

Atunci când vei achiziționa mașina de la ei vei primi servicii de înmatriculare și garanție, iar dacă soliciți aceștia îți vor livra mașina oriunde în țară. Poți să te uiți la modelele pe care le au disponibile la ei pe site și poți comanda mașina direct de acolo sau poți veni în parcul auto pentru a o alege. Pentru că își doresc ca tu să te bucuri cât mai repede de mașină, aceștia vor încerca să realizeze toate aspectele necesare achiziției în mai puțin de o oră.

Renault Megane second hand în rate


Cu ajutorul partenerilor, Titanic Automobile îți pune la dispoziție oferte atractive de finanțare și leasing. Poți obține credit doar cu buletinul în mai puțin de 10 minute dacă dosarul tău este eligibil. Vei primi ajutorul celor de la Titanic pentru a întocmi toate actele necesare pentru ca tu să primești răspunsul cât mai rapid. Acest serviciu se adresează atât persoanelor fizice, cât și celor juridice.

Concluzie

La Titanic Automobile poți găsi Renault Megane second hand de vânzare sau altă mașină pe gustul tău. Intră pe site și descoperă mașinile disponibile, iar dacă nu găsești ceva pe placul tău completează formularul pentru a aduce pe comandă mașina pe care ți-o dorești.
Titanic Automobile îți va oferi seriozitate, promptitudine și prețuri corecte, în plus vei avea suportul întregii echipe în tot procesul de achiziționare a mașinii perfecte.

Poti gasi mai multe informatii despre dealerul auto sh Titanic Automobile si pe rețelele lor de socializare si pe site titanicauto.ro. Ii poti contacta la numărul de telefon 0745 184 734, direct pe site, sau pe email: vanzariauto@titanicgrup.ro

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Timisoara - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Timisoara
  • 0770470210