Timisoara

Universitatea Politehnica Timișoara oferă cursuri gratuite de Matematică

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
405

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Universitatea Politehnica Timișoara oferă cursuri gratuite de Matematică

Departamentul de Matematică al Universității Politehnica Timişoara organizează, și anul acesta, cursuri pregătitoare de Matematicipentru potenţialii săi studenţi.
Cursurile se adresează tuturor elevilor interesați, indiferent de facultatea pe care doresc să o urmeze şi independent de forma admiterii pentru care optează (concurs cu dosare sau concurs cu probe de verificare). Temele dezbătute urmează conţinutul „Culegerii de probleme pentru examenul de bacalaureat şi admiterea în Universitatea Politehnica Timişoara”publicată la Editura Politehnica în anul 2016 și sunt deosebit de utile atât pentru examenul de bacalaureat cât și pentru programa anului I de studii.
„Cursurile de Matematică pentru potențialii studenți ai Politehnicii au devenit o tradiție. Ne bucurăm să observăm un interes deosebit din partea elevilor, care abia așteaptă să anunțăm programarea întâlnirilor. Ei își doresc sătreacă cu brio exemenul de bacalaureat și să poată deveni studenți, iar noi suntem mulțumiți știind că vom avea studenți bine pregătiți care să poată face față cerințelor universității noastre.”, a precizat conf. dr. Liviu Cădariu-Brăiloiu, Directorul Departamentului de Matematică.
La fel ca în anii precedenți, cursurile sunt gratuite şi se vor desfăşura în fiecare duminică, în perioada 26 februarie – 18 iunie 2017, cu excepţia duminicilor din 9 Aprilie, 16 Aprilie şi 04 Iunie. Elevii sunt așteptați în amfiteatrul D1 al Facultăţii de Automatică și Calculatoare, Bulevardul V. Pârvan nr. 2, între orele 10:00 şi 13:00.
Participanţilor la cursuri nu li se solicită nici un fel de angajament faţă de UPT.