Timisoara

Universitatea Politehnica Timisoara ofera cursuri gratuite de Matematica

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
657

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cursurile se adresează tuturor elevilor interesați, indiferent de facultatea pe care doresc să o urmeze şi independent de forma admiterii pentru care optează (concurs cu dosare sau concurs cu probe de verificare). Temele dezbătute urmează conţinutul „Culegerii de probleme pentru examenul de bacalaureat şi admiterea în Universitatea Politehnica Timişoara”publicată la Editura Politehnica în anul 2015 și vor fi deosebit de utile atât pentru examenul de bacalaureat cât și pentru anul I de studii.

„Cursurile de Matematică pentru potențialii studenți ai Politehnicii au devenit o tradiție. Ne bucurăm să observăm un interes deosebit din partea elevilor, care abia așteaptă să anunțăm programarea întâlnirilor. Ei își doresc sătreacă cu brio exemenul de bacalaureat și să poată deveni studenți, iar noi suntem mulțumiți știind că vom avea studenți bine pregătiți care să poată face față cerințelor universității noastre.”, a precizat conf. dr. Liviu Cădariu-Brăiloiu, Directorul Departamentului de Matematică.

La fel ca în anii precedenți, cursurile sunt gratuite şi se vor desfăşura în fiecare duminicăpână la sfârșitul lunii iunie, cu excepţia duminicilor din24 Aprilie, 01 Mai şi 19 Iunie. Elevii sunt așteptați în amfiteatrulA101 al Facultăţii de Electrotehnică, Bulevardul V. Pârvan Nr. 2, între orele1000 şi 1300.