Timisoara

Anunt Gold Servicii de Reumatologie si Fiziokinetoterapie in Timisoara

Centrul de Reumatologie si Fiziokinetoterapie Artrokinetica Timisoara va asteapta in noua locatie pe Bulevardul Sudului Nr. 47 cu o gama larga de servicii legate de afectiunile musculoscheletale, reumatismele inflamatorii, afectiuni ale coloanei vertebrale...

Urgente stomatologice in Timisoara

Urgente stomatologice in Timisoara

Detalii

Telefon
0721383183
Social links
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 6 luni si 1 saptamana
Apartine de
Clinica stomatologica Imperial Dent Clinic
Vizualizari
446

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Urgente stomatologice in Timisoara

Imperial Dent din Timisoara ofera servicii pentru Urgente stomatologice, disponibile non stop. Înțelegem că mulți oameni se simt îngrijorați în ceea ce privește vizita la medicul dentist și am ajutat mulți pacienți să depășească acest obstacol pentru a obține o dantura sanatoasa.

Suntem în măsură să vă oferim timpul necesar pentru a vă înțelege nevoile, pentru a face o evaluare completă și aprofundată a sănătății dentare și pentru a vă ajuta să vă stabiliți opțiunile de tratament preferate. Primirea călduroasă, ambientul confortabil și atrăgător dar mai ales profesionalismul și experiență medicilor noștri stomatologi, te vor incănta.

Filtre

Tip: Tratamente

Anunt Gold Lentile si rame de ochelari la reducere

Beta Optic din Timisoara anunta reduceri pentru rame de ochelari si pentru Lentile. Ofertele valabila in limita stocului disponibil. Pentru pensionari oferim reducere pentru rame si pentru lentile. Copiii beneficiaza de reducere pentru rame si lentile.