Timisoara

Ușile glisante, soluția eficientă pentru compartimentări

Ușile glisante, soluția eficientă pentru compartimentări

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
349

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Există o serie de explicații pentru popularitatea în creștere a pereților glisanți de separare a camerelor. Unul dintre acestea este nevoia de a crește și de a optimiza flexibilitatea spațiilor de locuit. O cameră poate fi împărțită pentru a crea spații pentru adulți și copii care sunt conectate, dar separate! În condițiile în care costurile de mutare a casei sunt atât de ridicate, aceasta este o modalitate cu adevărat rentabilă de a crea spații de locuit suplimentare.

Un alt aspect este creșterea numărului de locuri de muncă de la distanță. Un dormitor poate fi, de asemenea, un birou; sau o zonă de luat masa poate fi împărțită pentru a crea un birou acasă. Este puțin probabil ca această creștere a muncii la distanță să dispară prea curând, astfel încât, pentru a putea lucra în intimitate în timpul zilei, deschizând acest spațiu seara, ușile culisante sunt o modalitate inteligentă, elegantă și rentabilă de a crea spații suplimentare în locuință.

Ești în căutarea unei soluții de compartimentare pentru locuința sau biroul tău? Dacă răspunsul este da, atunci trebuie să arunci o privire la soluțiile de compartimentare cu uși culisante. Aceasta este o soluție modernă de reorganizare a spațiului prin care poți crea compartimentări elegante cu costuri mici. În articolul de astăzi îți prezentăm 3 argumente care să te convingă să alegi o astfel de soluție.

Câștigi spațiu extra prin reorganizare

Unul din principalele beneficii ale unei uși culisante este faptul că spre deosebire de o ușă batantă, aceasta nu necesită spațiu suplimentar pentru a o deschide sau închide. Dacă luăm în calcul faptul că o ușă are în general o înălțime de 200 cm și o lățime de 80 cm, pentru a face o deschidere completă la 180 grade, este necesar ceva spațiu pentru a realiza deschiderea completă.

Această problemă dispare în cazul unei uși glisante, spațiul necesar fiind lângă perete sau într-o casetă în perete, iar dimensiunea necesară este egala cu lățimea ușii. Acesta este motivul pentru care ușile culisante cu casetă instalată în perete au devenit extrem de populare în ultimii ani, astfel de ușă având capacitatea de a face o diferență uriașă în cazul unui apartament mic unde spațiul disponibil este foarte limitat.

O soluție versatilă

Cea mai bună parte a utilizării ușilor ca separatoare de camere este versatilitatea unică pe care o oferă spațiului tău special. Ceea ce poate funcționa pentru tine poate fi complet diferit de ceea ce și unde ar putea funcționa pentru altcineva. Totul este relativ la stilul și dimensiunile camerei tale.

Ușile pot fi instalate pentru a separa o sufragerie de o cameră de zi sau pentru a separa o bucătărie de o cameră de zi. Dacă două persoane folosesc un spațiu de birou la domiciliu, ușile sunt separatoare de cameră la modă și funcționale atunci când poate dorești să te concentrezi puțin mai mult asupra sarcinilor de care te ocupi.

Perfecte pentru spațiile mici, comune, cum ar fi camerele de cămin, separatoarele de cameră cu uși pot ajuta la economisirea spațiului și pot oferi ocupanților un pic mai multă intimitate. Ușile ca separatoare de cameră te pot ajuta, de asemenea, să profiți la maximum de un spațiu mare - cum ar fi un apartament studio sau o casă cu concept deschis. Poți folosi separatoare de camere pentru a crea zone diferite și "camere în camere".

Mai multă flexibilitate
Ușile glisante de interior economisesc, de asemenea, spațiu, ceea ce îmbunătățește fluxul în casa dumneavoastră. Nu trebuie să îți faci griji că te lovești de ușile deschise ori de câte ori intri într-o încăpere sau că ești obligat să decorezi și să proiectezi în funcție de oscilația unei uși clasice.

Nevoile se schimbă cu cât locuiești mai mult timp în casa ta. De-a lungul anilor, o cameră bonus se poate transforma într-un dormitor, birou, cameră de jucării, cameră de jocuri sau cameră de artizanat. O ușă glisantă interioară poate diviza două camere sau poate împărți o cameră în două, astfel încât să îți poți ajusta mai ușor planul existent pentru a răspunde nevoilor tale spațiale.