Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro

Utilizarea si avantajele tavanului fals decorativ din polistiren expandat

Utilizarea si avantajele tavanului fals decorativ din polistiren expandat

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
552

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Utilizarea unui tavan fals din polistiren expandat in mediul de acasa sau de la birou ofera cateva avantaje distincte in comparatie cu tavanele traditionale. Unele dintre aceste avantaje includ posibilitatea de a adauga un strat suplimentar de izolatie intre tavanul fals si acoperisul structurii, efecte decorative, siguranta sporita si costuri de intretinere reduse.

Placile de tavan fals din polistiren ofera, de asemenea, flexibilitate in metoda de instalare, deoarece placile pot fi instalate intr-un cadru de tavan suspendat sau atasate direct la suprafetele de tavan existente. Prin incorporarea placilor de tavan fals din polistiren intr-un proiect de remodelare, se pot reduce drastic cheltuielile atat in timp, cat si in bani cheltuiti pentru proiect, producand in acelasi timp un aspect placut din punct de vedere estetic pentru camera.

Placile de tavan fals din polistiren au valoare intrinseca ca placi de izolare datorita materialelor folosite in constructia placilor. In plus fata de acest factor de izolare, placile sunt adesea instalate intr-un cadru de tavan, creand un tampon de aer intre cadrul de placi de tavan si tavanul sau acoperisul adevarat al structurii. Acest spatiu de aer este uneori umplut cu izolatie din fibra de sticla pentru a oferi proprietati izolante suplimentare. Izolatia ajuta la reglarea transmiterii aerului sau a sunetului prin tavan, reducand astfel costurile de incalzire si racire si reducand nivelul de zgomot in structurile cu mai multe niveluri.

In constructiile noi, utilizarea placilor de tavan fals din polistiren expandat pentru a crea un tavan fals poate reduce costurile de constructie si poate permite spatiu pentru instalarea ventilatiei sau instalatii sanitare deasupra tavanului, care vor fi complet ascunse. Placile de tavan fals sunt disponibile intr-o varietate de modele sau texturi, facand posibil sa se sa creeze un aspect complet nou pentru proiectele de remodelare, oferindu-va, de asemenea, posibilitatea de a ascunde tavanele inestetice deteriorate de apa cu un tavan fals decorativ nou.

Intretinerea unui tavan fals este de obicei o sarcina simpla. Acesta nu mucegaieste, nu se pateaza si nu se crapa. Ca un avantaj fata de tavanele traditionale din gips-carton, in cazul putin probabil in care instalarea tavanului fals din polistiren expandat este deteriorata, trebuie inlocuite doar placile afectate, ceea ce poate fi facut in cateva minute chiar si de catre persoane neinstruite.

Avantajele tavanelor false:
  • Imbunatateste estetica unei camere prin culoarea, formele, desenele, modelele, finisajele, etc.
  • Ofera izolatie impotriva caldurii
  • Ofera izolatie fonica/ajuta la performanta acustica
  • Modelele unice de tavan fals pot fi create folosind forme, curbe, modele etc.
  • Reflectanta luminii: un tavan fals alb reflecta mai multa lumina reducand costurile cu electricitatea.
  • Se creeaza un gol intre partea inferioara si partea superioara a tavanului. Acest lucru va permite sa instalati si sa ascundeti cu usurinta cablurile, instalatiile sanitare, electrice etc.
  • Un tavan fals ascunde imperfectiunile din tavan/acopera portiunile deteriorate.

Tavanele false va pot oferi o modalitate de a adauga ceva in plus spatiului dvs. in ceea ce priveste aspectul estetic. Tavanele false, castiga popularitate atat in spatiile comerciale, cat si in cele rezidentiale si sunt o alegere buna.

Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

CBS Medcom Hospital Timisoara reprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei ...

https://medcom.ro