Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Utilizarea tevilor patrate din otel ca element structural

Utilizarea tevilor patrate din otel ca element structural

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
622

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Versatilitatea produselor metalurgice din otel este pusa in valoare de constructorii care experimenteaza beneficiile utilizarii otelului.

O teava patrata din otel poate fi folosita pentru o varietate larga de aplicatii in industrie, constructii, mobilier, aparatura si industria agricola. Este un produs metalurgic utilizat ca element structural in constructia de cladiri, poduri, autostrazi si alte structuri, precum si intr-o gama larga de produse fabricate.

Structurile din otel sunt utilizate pentru toate aspectele vietii moderne, inclusiv logistica, retail, comercial si de fabricatie, oferind infrastructura de care societatea depinde.

H Metal distribuie, in toata tara, tevi patrate din otel care respecta standardele europene relevante: EN 10210:1 si 2 cu privire la profilele formate la cald si standardul EN 10219:1 si 2 pentru profilele formate la rece. Gama dimensionala disponibila este cuprinsa intre: 15x15 mm si 300x300 mm, cu grosimi cuprinse intre: 1.5 mm - 12 mm.

In timp ce tevile patrate din otel formate la cald asigura posibilitati de deformare mai mari si sunt potrivite pentru utilizari supuse unor forte dinamice, cele formate la rece asigura o rezistenta mecanica ridicata si un punct de mare randament.

Pe langa produsele metalurgice standard, compania noastra iti pune la dispozitie si produse manoperizate. Acestea includ operatiuni de ambutisare, gaurire prin stantare, debitare mecanica la ghilotina, debitare cu plasma / oxigaz, debitare mecanica la masina cu disc, sudare prin procedeul MIG/MAG si zincare termica realizata prin imersiunea otelului in zinc topit.

3 avantaje ale utilizarii tevilor patrate din otel ca element structural in domeniul constructiilor:
- grad mare de prefabicare;
- transport facil si montaj rapid, determinand costuri reduse;
- durabilitate.

Despre H Metal S.R.L

Aniversam 10 ani pe piata produselor metalurgice din Romania. Perioada in care ne mandrim cu 1900 clienti multumiti, 6500 de livrari si peste 20.000 tone de otel vandute.
Ne poti urmari pe pagina de Facebook: @HmetalRo

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro