Timisoara

Vacanță exotică în Sri Lanka

Vacanță exotică în Sri Lanka

Detalii

Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
572

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Vacanță exotică în Sri Lanka - 4 locuri pe care trebuie să le vizitezi în Sri Lanka

Plină de peisaje romantice, munți impunători, grădini luxuriante, plaje idilice, Sri Lanka este o destinație ideală de vacanță. De fapt, dacă îți dorești o vacanță exotică, îți recomandăm să adaugi pe listă Sri Lanka, deoarece este unul dintre cele mai captivante locuri pe care le-am explorat vreodată. Sri Lanka este o adevărată oază de cultură și istorie, toate acestea împachetate într-un mediu exotic. Înainte de a pleca într-un sejur în Sri Lanka, vrem să îți recomandăm cele mai frumoase locuri în care trebuie neapărat să ajungi în călătoria ta pe aceste meleaguri.

Orfelinatul de elefanți


Într-o vacanță în Sri Lanka, agenția de turism Smart Tours îți recomandă să explorezi Pinnawala Elephant Orphanage, adică Orfelinatul de Elefanți din Pinnawala. Îți poți imagina cum să hrănești niște pui de elefanți sau să te joci cu ei în timp ce se spală bucuroși? Ei bine, în această locație vei putea experimenta toate aceste lucruri. Orfelinatul de elefanți din Pinnawala reprezintă un obiectiv turistic important, care oferă vizitatorilor o experiență unică. Acesta este situat la aproximativ 13 kilometri de orașul Kegalle și odată ce vei ajunge aici, te vei îndrăgosti de acest loc.

Dambulla Cave Temple


Dambulla Cave Temple este unul dintre cele mai vechi temple din Sri Lanka. În esență, acesta este un templu budist format din cinci peșteri adiacente, în interiorul cărora veți găsi statui colorate sculptate direct în stâncă. Este cu adevărat fascinant! Cea mai mare dintre peșteri conține șaisprezece statui cu Buddha în picioare și alte patruzeci cu Buddha culcat. Celelalte peșteri variază în dimensiune, însă toate acestea sunt locuri profund spirituale, care merită explorate într-un sejur în Sri Lanka. Într-un astfel de loc trebuie să fiți foarte atenți și să respectați obiceiurile locale.

Spre exemplu, dacă îți faci o fotografie cu spatele la una dintre statuile cu Buddha este considerat ofensator și riști chiar să primești amendă. Ce este cu adevărat impresionant este faptul că toate statuile cu Buddha sunt aranjate în diverse posturi, prezentându-l pe Buddha în mai multe contexte, de la Nirvana, până la moarte.

Sigiriya Rock


Sigiriya Rock este alt loc ce nu trebuie ratat în vacanța din Sri Lanka. Acest punct de atracție este unul dintre cele mai inedite obiective turistice din Sri Lanka, în care veți avea o priveliște magnifică din vârful stâncii asupra junglei și dealurilor din împrejurimi. Acest loc este un patrimoniu mondial, nemaipomenit, de care te vei îndrăgosti pe loc, datorită frumuseții și vegetației neatinse din jur. Ești pe cale de a pleca într-un sejur în Sri Lanka? Atunci trebuie neapărat să ajungi la Sigiriya Rock! Pentru a obține vederea panoramică din vârf va trebui să urcați 1.200 pași. Însă nimic nu se va compara cu sentimentul de beatitudine pe care îl veți avea în vârful stâncii.

Mirissa Beach


Să îți petreci finalul de sejur în Sri Lanka pe o plajă idilică este cea mai bună alegere. De aceea, agenția de turism Smart Tours recomandă Mirissa Beach, cea mai atrăgătoare plajă din Sri Lanka. Imediat ce vei ajunge în acest paradis de plajă, vei uita complet de lumea exterioară, te vei relaxa și bucura de natură. Dacă îți dorești să îți închei vacanța în Sri Lanka într-un mod armonios și liniștit, trebuie să adaugi Mirissa Beach pe lista ta!

Sri Lanka este cunoscută ca fiind bijuteria din Oceanul Indian. Cu plaje și peisaje diverse și cu o cultură vastă răspândită pe tot teritoriul insulei, Sri Lanka are cu siguranță ceva pentru toată lumea. Agenția de turism Smart Tours, te trimite în vacanță în Sri Lanka pentru a descoperi bucuria de a călători! Intră pe site-ul de vacanțe și alege oferta potrivită pentru tine!