Timisoara

Valentine`s Day, Dragobete, ce cadouri pregătim? Ne inspirăm de la DARCHI

Valentine`s Day, Dragobete, ce cadouri pregătim? Ne inspirăm de la DARCHI

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 luni si 4 zile
Vizualizari
78

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Luna februarie este luna iubirii. Rezonezi mai degrabă cu sărbătoarea iubirii preluată de la americani - Valentine`s Day? Sau ești adeptul celor pur românești și vei sărbători Dragobetele? Pe oricare ai alege-o, iubirea din viețile noastre este cea care trebuie sărbătorită.

Evident, astfel de ocazii sunt marcate și cu o mică atenție îndreptată spre cei pe care îi iubim. Dăruit și ales din inimă, cadoul va fi mai mult decât un simplu obiect. Va fi o amintire dragă și va întări legătura dintre voi. Cât despre ce vei alege, propun să vorbim despre DARCHI, magazinul online cu bijuterii, decorațiuni și accesorii cu chihlimbar natural baltic. Sunt speciale și au o poveste aparte. Așadar, dacă îți dorești să fii creativ în ceea ce privește cadoul pregătit pentru Valentine`s Day sau Dragobete, DARCHI este aici să te inspire.

De la el pentru ea - dăruiește-i inelul cu chihlimbar, ceva special


Să îi dăruiești o bijuterie este drumul pavat cu succes pentru a o impresiona și a-i arăta prețuirea ta. Se spune că femeile se dau în vânt după bijuterii, nu-i așa? Însă nu orice cadou este potrivit. Una din sugestii este să alegi de la darchi.ro un inel argint cu chihlimbar.

Inelul din argint cu chihlimbar este un simbol al iubirii și pasiunii. Un accesoriu rafinat ce poate deveni un cadou perfect. Simbolistica inelului este completată și de povestea pietrei. În prim plan este chihlimbarul, despre care știm că impresionează la prima vedere. Culoarea sa caldă, aurie îți fură privirea! Cât despre semnificația acestuia, se crede că chihlimbarul aduce noroc și bunăstare în viața celui care îl poartă. Un astfel de inel va fi potrivit să îl poarte zi de zi, nu doar la ținute elegante. În plus, cadoul acesta poate fi completat și cu alte accesorii din aceeași gamă, înnobilate cu piatră de chihlimbar: cercei, brățări sau coliere.

De la ea pentru el – un cadou funcțional pentru un iubit sofisticat


Din fericire pentru toată lumea, DARCHI are secțiune de produse cadouri diverse și bijuterii bărbați. Dacă este tipul de bărbat practic și preferă să folosească ceea ce primește, ai aici idei la fel de creative ca și în cazul cadourilor pentru ea: brichete, brelocuri sau un pix decorat cu piatră de chihlimbar.

Nu în ultimul rând, o altă sugestie este brățara tip șnur, roșie, cu nelipsitele pepite de chihlimbar. O astfel de idee poate fi transformată în una romantică: optează pentru matching style, brățări la fel pentru tine și el. Că sunt simbol al iubirii - roșul intens al șnurului cu care de altfel poți ajusta închiderea brățării - sau că este puterea ocrotitoare a chihlimbarului - în semn de simbol că vă protejați iubirea - astfel de brățări sunt o idee drăguță.

An de an, aceste sărbători - Valentine`s Day și Dragobete - sunt o nouă filă din povestea voastră de dragoste. Timpul trece, iubirea crește și capătă noi valențe. Ei bine, marcați această zi cu ceva special și poate cu ceva diferit. Flori și ciocolată sau alte idei cu care deja ne-am obișnuit au devenit poate un clișeu. Povestea voastră însă merită ceva diferit. DARCHI te va inspira - nu rata ofertele, fii cu ochii pe pagină, dar și pe conturile de social media și comandă la momentul potrivit.

Contact:

darchi.ro
contact@darchi.ro
0775 560 560

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306