Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Vanotek

Vanotek @ Epic Vara

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
1290

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 18 septembrie 201523:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Vineri, unul dintre cei mai fresh DJ din Capitală își face premiera în Timișoara, la o petrecere superbă pe beat-uri deep house. Vanotek este un artist aflat în ascendență, după ce release-ul său My Heart is Gone a ajuns în Top 10 al celor mai difuzate piese românești și în Top 3 al celor mai „shazamuite” piese din România.

Fără dar și poate, My Heart is Gone este lovitura de grație pe care un DJ român a reușit să o de pe scena internațională, în acest an, iar Vanotek este pregătit de un mare iureș la Epic. Elless îl susține pe invitat la pupitrul tehnic și prevedem traiectoria acestei nopți de party până în zori.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/