Timisoara

Veg Fest la Timisoara

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
894

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

VEG FEST TIMISOARA

VEG FEST – Săptămâna Vegetarienilor din România marcheză în perioada 6-12 iunie cea de-a doua ediție. Organizată de Asociația Vegetarienilor din România în parteneriat cu Do Good Academy, VEG FEST 2016 se remarcă prin numărul mare de acțiuni organizate în București și în țară, acțiuni care susțin stilul de viață sănătos și alimentația corectă. Avem bucuria sa va anuntam ca incepand de luni, 06.06.2016 pana duminica, 12.06.2016, se desfasoara VegFest - festivalul dedicat vegetarianismului. Sunt sapte zile de conferinte, workshopuri, demonstratii si intalniri intre specialistii in domeniu si cei interesati de vegetarianism. Locul de desfasurare al fiecarui eveniment este specificat pe pagina festivalului, cat si pagina de Facebook.

Scopul evenimentului este crearea unei platforme pentru vegetarieni convinsi, pentru cei care cocheteaza cu ideea aceasta si pentru cei interesati de sanatate in general. Vrem sa ne intalnim, sa ne cunoastem, sa invatam si sa ne simtim bine la evenimente tinute in spiritul valorilor noastre comune.

In cadrul VegFest ne bucuram sa avem alaturi oameni deosebiti in rol de conferentiari: Iren Alexoi – Nutritionist dietetician, si medic specialist in medicina de familie, Lavinia Ceuta – Dr. terapeut- specialist in nutritie, fitoterapie, Anca Ienin- farmacist consultant nutritie, Maria Varga-nutritionist-dietetician, Diana Amza – supermamicile alergatoare, Mihaela Vetan- Mihaela Vetan, președinte al Asociației pentru Susținerea Agriculturii Țărănești (ASAT) și al Asociației Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice (CRIES), Ileana Mavrodin- arhitect, Ovidiu Badina- fondator Apiarium, si multi altii.

Firmele participante sunt branduri nationale cat si locale, cunoscute timisorenilor, precum SANO VITA, IEZER, HERITAGE FARMS, ASAT, Fresco, Detox Med, Apiarium, Farmacia Minunata, Reciproc Cafe, Terranatura, precum si alte firme care au legatura cu stilul de viata vegetarian in special si cel sanatos in general.
In acelasi timp se deruleaza manifestari asemanatoare in intreaga tara, VegFest fiind si primul eveniment organizat de Asociatia Vegetarienilor din Romania.
Programul se va posta pe pagina de Facebook Evenimente imediat ce se va definitiva.

Intrarea este libera la toate evenimentele, iar la incheierea festivalului sunteti invitatii nostri la o tombola, care se va desfasura pe data de 12 Iunie, ora 19:00.
Va asteptam cu drag sa impartasim ceea ce stim, sa aflam lucruri utile si sa experimentam impreuna diverse retete.