Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Verde pentru biciclete la Summitul Austriac de Ciclism /Cycling Summit Graz

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 3 saptamani
Vizualizari
654

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Verde pentru biciclete
28-29 mai, Graz, Austria
Summitul Austriac de Ciclism /Cycling Summit Graz

Verde pentru Biciclete a răspuns pozitiv la invitația înaintată de organizatorii Summitului Austriac dedicat Ciclismului.
Proiectul ”Vrem Piste” inițiat în anul 2018 de către voluntarii VPB a atras atenția, iar miercuri, 29 mai, în cadrul secțiunii ” Bringing Cycling Forward – International Perspectives”, Ana Munteanu va prezenta rezultatele proiectului din calitate de reprezentant al VPB.
Orașul Graz este recunoscut ca fiind capitala bicicliștilor din Austria. Întregul program al celui de-al 12-lea Summit al Ciclismului Austriac este organizat sub deviza: ”cycling.connects”.
Pe lista invitaților se află și Janez Koželj viceprimarul orașului Ljubljana, Siegfried Nagl primarul orașului Graz și Robert Huigen reprezentant al orașului Groningen.

Ne îndreptăm cu pași repezi spre o perioadă în care cetățenii vor începe să-și ceară dreptul la un oraș sănătos, un oraș în care poluarea, zgomotul și timpul pierdut în trafic nu vor mai putea fi tolerate.
La doar 655 km distanță de Timișoara, în Graz, se trag concluzii și se iau decizii. Tot la 655 de kilometri de Timișoara, politicienii au înțeles importanța și necesitatea unei infrastructuri pentru biciclete care să îndeplinească nu doar standardele de siguranță ci să și promoveze un stil de viața care să pună stare de bine a cetățenilor pe primul loc.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro