Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro

Verighete clasice sau moderne: Tu ce preferi?

Verighete clasice sau moderne: Tu ce preferi?

Detalii stire

Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 2 ani si 1 saptamana
Apartine de
DWF
Vizualizari
559

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Verigheta nu este o simplă bijuterie pe care o vei purta doar din când în când. Este un simbol prețios al căsătoriei și unul care se va afla pe degetul tău zi de zi. Tocmai de aceea este important să alegi un model pe care îl vei putea privi cu plăcere tot restul vieții tale. Opțiunile sunt numeroase și variate, de la clasicele benzi din aur galben la verighetele cu diamante din magazinul Ely Art din Ploiești, și poate fi dificil să decizi dacă vrei ceva modern, în tendințe, ori un model care ești sigură că nu se va demoda niciodată.

Verighetele clasice

Când vorbim de verighete clasice, prima imagine care ne vine în minte este aceea a acelor benzi simple, fără gravuri sau pietre strălucitoare, realizate dintr-un metal prețios, de obicei aur galben. Nu foarte late și nici prea groase, sunt ușor de purtat și de îngrijit, indiferent de stilul tău de viață. De asemenea, deși prețul poate varia în funcție de materialul din care sunt realizate, de obicei acesta unul care pe care orice cuplu și-l poate permite.

Printre motivele care le fac atât de populare în rândul celor care se pregătesc să se căsătorească se mai numără și faptul că sunt ușor de redimensionat, dar și de personalizat. Un alt motiv este acela că nu par a se demoda niciodată; cu mici variații, au fost purtate de bunicii noștri, de părinți, dar pot fi văzute și pe degetele multor cupluri tinere. Nu este de neglijat nici faptul că sunt acel gen de bijuterii ce pot fi purtate atât la 20 de ani, cât și la 70, când îți sărbătorești nunta de aur.

Verighetele moderne

Dacă verighetele clasice se remarcă prin simplitate și o eleganță discretă, cele moderne atrag atenția prin strălucire, design inedit ori diverse combinații de metale. De exemplu, în ultimii ani au devenit foarte populare verighetele cu diamante. Fie că este vorba de o singură piatră ori de șiruri de pietre mici amplasate pe întreaga suprafață a benzii, acestea au o strălucire greu de egalat.

Fiind vorba de diamante, prețul poate fi destul de mare. O alternativă pe care multe cupluri o preferă este cea a verighetelor cu zirconiu, care îți oferă aproape aceeași strălucire, dar la un preț mult mai mic. Populare mai sunt și verighetele realizate dintr-un alt metal decât aurul galben: aur alb sau roz, platină ori paladiu, titan, oțel inoxidabil, chiar și argint. Vei mai vedea în magazine și multe modele de verighete și inele realizate dintr-o combinație de două sau mai multe metale. În general, cuplurile care aleg verighete moderne își doresc ceva unic, original, care să atragă atenția și complimentele celor din jur.

Cum alegi verighetele perfecte


Sunt multe criterii de care trebuie să ții cont atunci când încerci să găsești verighetele perfecte. Pe lângă design, mai contează și metalul din care sunt realizate și calitățile acestuia, cât de ușor de întreținut și curățat sunt, dar și dacă se încadrează sau nu în bugetul tău. De exemplu, dacă ai un stil de viață activ ori dacă lucrezi într-un mediu plin de praf, o verighetă cu multiple șiruri de diamante va fi dificil de întreținut și va trebui curățată foarte des.

Dacă ai pielea sensibilă, metalele precum platina sau paladiul, care sunt hipoalergenice, reprezintă o alegere potrivită pentru tine. Contează și cât de bine se potrivește verigheta ca stil și model cu inelul de logodnă pe care probabil deja îl porți. De obicei, acestea sunt purtate pe același deget, așa că trebuie să arate bine împreună.

Toate acestea sunt detalii importante, de care cu siguranță ar trebui să ții cont, dar cel mai important este să alegi un model de verighetă care să-ți placă ție, fie că este unul clasic ori modern. Nu uita însă că o vei avea pe deget zeci de ani, iar gusturile și preferințele se pot schimba de-a lungul timpului. O verighetă cu un design original, cu multe diamante, s-ar putea să nu te mai încânte atât de tare peste câțiva ani, iar una simplă ar putea să ți se pară plictisitoare.

Dincolo de aspectul ei, verigheta este un simbol al angajamentului pe care vi l-ați luat, așa că o vei purta mereu cu drag.

Sursa foto: unsplash.com/photos/BJn4pHh_WG8

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro