Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Vesta 1 - Proiectul imobiliar care contureaza perfect ideea de “acasa”

Vesta 1 - Proiectul imobiliar care contureaza perfect ideea de “ acasa”

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
522

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cu totii ne dorim o locuinta confortabila, in care sa ne retragem in fiecare seara, bucurandu-ne de momente de intimitate si de relaxare. Ideea de “ Acasa” s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului, insa cateva cerinte au ramas mereu la fel. Locuinta trebuie sa fie intotdeauna luminoasa, practica, spatioasa, economica si confortabila.
Vesta 1, proiectul din Timisoara care bifeaza toate cerintele
Vesta 1 este un proiect imobiliar din zona de Nord a Timisoarei in care constructorul Canova CCM Timisoara si-a pus experienta de 15 ani la bataie pentru a bifa toate cerintele de confort. Este un proiect compus din 56 de apartamente cu 2 si 3 camere, in care orice om isi poate crea acel coltisor propriu, in care se simte confortabil si in siguranta.

Proiectul se remarca prin cateva caracteristici esentiale:

  • Este construit intr-o care ofera acces facil catre majoritatea obiectivelor din Timisoara;
  • Beneficiaza de 71 de locuri de parcare;
  • Beneficiaza de dotari si finisaje de cea mai buna calitate;
  • Cele doua cladiri care il compun au regim mic de inaltime, in asa fel incat sa asigure intimitate si sa ofere cat mai mult spatiu.

Care sunt dotarile si finisajele de care se bucura locatarii Vesta 1?

1. Un ascensor modern, care se deplaseaza cu 1 m pe secunda si are o capacitate de 5 persoane;
2. Incalzire eficienta, obtinuta printr-o centrala termica moderna si un sistem de incalzire prin pardoseala;
3. Instalatii atent alese, care sa faca fata fara probleme exploatarii pe termen lung;
4. Hidroizolatie si termoizolatie de cea mai buna calitate, care poate sa scada considerabil cheltuielile de incalzire sau de racire a locuintei;
5. Accesorii si finisaje premium. De la parchet pana la balustradele interioare si exterioare, tamplaria PVC, zugraveala interioara sau obiectele sanitare, toate sunt alese in asa fel incat sa atraga prin aspect si sa convinga prin eficienta.
Merita sa investesti in Vesta 1?
Cu siguranta! Apartamentele sunt foarte bine optimizate din punct de vedere al costului, ofera acces rapid catre toate punctele de interes din Timisoara si sunt gandite in asa fel incat sa permita o amenajare cat mai moderna si interesanta. Fiind apartamente noi, clientii isi pot alege propriile finisaje, personalizandu-si locuintele in functie de dorinte.
Vesta 1, un proiect al Canova CCM Timisoara
Vesta 1 face parte dintr-un proiect complex, dezvoltat pentru toti oamenii activi, care au nevoie atat de un spatiu linistit si confortabil, cat si o conexiune cat mai buna la agitatia orasului. Rezultatul exceptional este datorat experientei celor de la Canova, care au reusit de-a lungul celor peste 15 ani sa evolueze constant si sa dezvolte proiecte din ce in ce mai interesante.

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro