Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro

Viata cu obiective faurite la inceput de An Nou

Detalii

Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
1834

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Atunci când devii curios cu privire la viața ta, ai puterea să o faci mai bună. Iar atunci când capeți curajul de a-ți explora propriul potențial, doar atunci ai șansa să-ți descoperi harul/menirea/vocația ta pe acest pământ! Mai apoi, este logic să te gândești că, ”ceea ce obții de la viață este direct proporțional cu ceea ce investești în ea.”

Există în noi o dimensiune matură care este responsabilă și independentă. Avem și o altă latură ”infantilă” care se teme să se dezvlte și să devină ”tot ce ai putea să fii.” Practic, una dintre aceste părți își dorește schimbarea, iar cealaltă se agață de starea actuală, opunându-se la tot ce e nou și diferit.

Cum trecem de acest blocaj și cum putem trece de pe ”pilot automat”. Pentru că, ”Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă și în traistă”, cum zice o vorbă din bătrâni…
Ce trebuie să facem pentru a deveni mai organizați, pentru a descoperi potențialul imens cu care am fost înzestrați și entuziasmul de a trăi și a dărui?

Tocmai pentru a pășii mai departe - apropos de organizare! - începutul de an este poate cel mai bun moment pentru realizarea acestor năzuințe. În pragul unui nou început, ai toate șansele să fixezi noi obiective pe care să le duci la împlinire. E adevărat, ai nevoie de CURAJ pentru a realiza o introspecție exactă asupra ta și pentru a ieși din ZONA DE CONFORT spre a-ți împlini potențialul. Dacă ești destul de curajos să părăsești zona de confort, aceasta înseamnă descoperirea puterii de a-ți construi o viață așa cum dorești. Practic, viața începe să se desfășoare chiar în fața ta. Iar asta înseamnă să accepți faptul că nu tu deții controlul asupra celor ce se întâmplă. Acest fapt necesită ÎNCREDERE, acea CREDINȚĂ puternică în schimbarea ce apare la fiecare pas și care .. nu depinde de tine. Tu controlezi atitudinea prin care înțelegi că orice s-ar întâmpla ești angajat deja în schimbarea permanentă în bine, a propriei tale vieți.

Ce este ZONA DE CONFORT?
O poți defini ca fiind acele locuri și activități pe care le-ai experimentat și cu care ești obișnuit. Sunt acele situații și circumstanțe familiare, rutina zilnică, felul de a gândi, oamenii cu care îți petreci timpul. Poți înțelege simplu când zona ta de confort a fost afectată: exact atunci când te opui nevoii de a face ceva diferit, care nu îți este familiar. Începe mintea să te îndemne la securitate și-ți taie elanul curajului, al schimbării. Atunci când decizi să aduci schimbare în viața ta, pornești într-o aventură incitantă, în care descoperi noi valori și ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Resursele tale sunt descoperite - resurse/talente pe care nici măcar nu știai că le ai! -, iar această etapă aduce o stare de încredere. Suntem făcuți ”după chipul și asemănarea Sa”, iar aceasta presupune un potențial imens, în fiecare dintre noi.

Descoperă-ți mereu noi abilități, găsește-ți propriul mod de a acționa asupra acestora, învață în permanență ceva nou, explorează lumea ta interioară și fii performant toată viața în pregătirea profesională. Această înseamnă să trăiești o viață în libertate.

După toate cele scrise aici, te las cu câteva întrebări la care mai adaug și îndemnul de a fi curajos și a descoperi curând potențialul uimitor cu care ai fost făurit!

Oare, care este următorul pas pentru viața mea?
Ce am de îmbunătățit, explorat sau descoperit?
Anul acesta, provocarea este în planul personal sau în cel profesional?

Așteaptă-te la ce e mai bun; transformă problemele în oportunități; nu te mulțumi cu starea actuală. Concentrează-te asupra locului în care vrei să ajungi, nu asupra stării din care pleci. Și, cel mai important, alege să fii fericit știind ca aceasta este o atitudine, un obicei care se dobândește prin exerciții zilnice.” - Denis Waithley

An Nou Fericit!


Autor

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro