Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Viata ca o cursa cu obstacole

Viata ca o cursa cu obstacole

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
970

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 4 martie 201419-22

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Inspirat de catre cartea cu acelasi nume: Viata ca o cursa cu obstacole scrisa de catre Charles Lever, acest eveniment 5MS abordeaza situatiile dificile in care cu totii ne-am aflat in diferite momente ale vietii si intotdeauna am reusit sa le depasim cu success!

Fie ca ne-am lovit de ziduri mari cum ar fi falimentul unei afaceri, sau de ziduri mici cum ar fi lipsa unei umbrele cand o ploaie torentiala a inceput, mereu am gasit metode creative care ne-au ajutat sa ne intarim, sa fim mai puternici si mai intelepti!

Cei 10 vorbitori care vor relata experientele lor, vin din domenii diferite de activitate dar au un lucru in comun: cursa cu obstacole, numita Viata!

Vino sa auzi povestile lor si sa ai parte de o seara unde intelepciunea se asimileaza intr-un mod relaxant!

------
Pentru o atmosferă mai dinamică, discursurile sunt prezentate cu 20 de slide-uri care se schimbă automat după 15 secunde. Astfel, vei avea parte de adevărata savoare a poveştilor într-un mediu antrenant!

Intrarea : 20 RON (2 lei / speech)
Orar: 19:00-22:00
Biletele se primesc înainte de eveniment.

Organizatorul evenimentului: Daniel Pristavu
Moderatori: Giorgia Harasim si Daniel Pristavu
Echipa 5 MS Timisoara: Marius Cazacu, Ciprian Sandor, Enikő Mózes
Licenta Timisoara: Calin Iepure
Franciza eveniment: Ovidiu Oltean

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/