Timisoara

Viata ca un joc usor

Viata ca un joc usor

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 8 ani si 5 luni
Apartine de
Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely
Vizualizari
947

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 20 noiembrie 201319:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Help25” – o campanie destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, care are ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesare achiziţionării unui mamograf. O campanie care a fost lansată la Arad, fiind legată, în acea zi de 2 octombrie, de o piesă de teatru emoţionantă: “Viaţa ca un joc uşor”.

Iată, că, în 20 noiembrie, la aproape două luni de la demararea campaniei, spectacolul “Viaţa ca un joc uşor”, al Teatrului Clasic “Ioan Slavici” din Arad, va fi jucat la Timişoara. Spectacolul va fi jucat pe scena Teatrului Maghiar de Stat “Csiky Gergely” din Timişoara, cu începere de la ora 19. Intrarea este liberă, însă spectatorii care vor dori vor putea face o donaţie pentru Campania Help25.

Viaţa ca un joc uşor” - după o idee din„Leichtes Spiel“, de Botho Strauß. Adaptarea şi traducerea – Alexandra Gandi. Regia: Alexandra Gandi – Ossau. Din distribuţie fac parte Etelka Magyari şi Bogdan Costea.

Viaţa ca un joc uşor” – un spectacol plin de viaţă, de emoţie şi pasiune, povestea unui cuplu care este nevoit să facă faţă cancerului la sân.... temă comună a piesei de teatru şi a Campaniei Help25.