Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Victorie la un coş diferenta. Calificarea se joaca in retur

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 4 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
856

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Nu au reuşit să îşi păstreze ecartul strâns cu migală şi au fost la un pas de o surpriză neplăcută. „Leii din Banat” au câştigat la limită prima manşă din sferturile de finală ale Cupei României, scor 84-82 (43-42), cu CSU Atlassib Sibiu. Timişorenii au condus cu 15 puncte pe finalul sfertului 3 dar oaspeţii au revenit pe final şi puteau chiar furniza surpriza. Returul de peste şase zile se anunţă acum de foc pentru BC Timişoara.
Robert Sarovic a fost cel mai bun marcator pentru „lei” în acest joc. Sârbo-germanul a reuşit 20 de puncte cu eficienţă 18. Acesta a fost urmat de Zlatko Jovanovic (19 puncte) şi Ivan Jelenic (17). De la CSU Sibiu s-au remarcat Lee Christopher Wayne, coşgheterul partidei cu 25 de puncte, şi Mantas Griskenas (20).