Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Victorie mare pentru BC Timişoara

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
742

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

După eşecul greu din prelungirile partidei de la Cluj, Baschet Club Timişoara şi-a revenit chiar la momentul oportun, în partida cu liderul campionatului, CSM Oradea, echipă ce a pierdut în tot campionatul doar cu alb-violeţii, în tur. Trupa lui Srdjan Jovanovic s-a impus din nou, fiind naşul trupei bihorene, după o partidă echilibrată în care s-a contat mai mult pe defensivă.
Deşi a fost condusă la un moment dat în sfertul 2 cu 15 puncte diferenţă, BC Timişoara a luptat fantastic în a doua parte şi s-a impus pe final în uralele „Olimpiei”, scor 63-56 (34-40), cu CSM Oradea, liderul la zi al campionatului!
Americanul Dominique Archie, în revenire de formă, a pus 19 puncte pe tabelă şi are un double-double cu cele 12 recuperări reuşite. „Atomic” Zlatko Jovanovic a reuşit totuşi 18 puncte şi în acest joc. De remarcat ar fi şi Delvon Johnson, cu nu mai puţin de 20 de recuperi şi drept urmare cea mai mare eficienţă din echipă: 24.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/