Timisoara

Victorie in amical şi pregatire pentru revenirea in partide oficiale

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
511

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Pauza competiţională a fost depăşită de handbaliştii alb-violeţi, care strâng din nou rândurile pentru a se concentra pe ultima parte a turului din sezonul regulat. Vor veni câteva partide extrem de importante ce vor fi tratate cu maximum de concentrare şi determinare, pentru că orice punct acumulat din aceste dispute va conta în lupta ce duce spre play-off.
Revin la Timişoara “secundul” Dan Dumitru, care a participat la un stagiu al naţionalei de juniori I şi georgianul Irakli Chikovani, care a fost prezent în reprezentativa ţării sale în preliminariile Campionatului Mondial (6 goluri în meciul cu Lituania şi 4 goluri în partida cu Finlanda).
Cei rămaşi la Timişoara au disputat, la finele săptămânii precedente, un amical la Vojvodina Novi Sad; Politehnica a câştigat cu 32-28 o dispută cu multe acţiuni rapide în care s-au remarcat portarii Vâlceanu şi Vasiliu, dar şi cei ce au punctat în atac. Marcatorii alb-violeţi: Timofte 8, Petkovic 6, Ursu 4, Lela 3, Halcă 3, Mrakic 2, Danenfild 2, Irimiaş 2, Santeiu 2.
Săptămâna continuă cu antrenamente separate pentru portarul Tudor Stănescu şi interul Denis Kaftin şi cu şedinţe normale de pregătire pentru ceilalţi. La final de săptămână e programată deplasarea pe terenul vicecampioanei Ştiinţa Bacău.