Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Viitorul serviciilor funerare: eco-inmormantari si acuamare

Viitorul serviciilor funerare: eco-inmormantari si acuamare

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Seo Agency
Vizualizari
683

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Chiar daca la prima vedere poate parea un lucru de domeniul stiintifico-fantastic, inovatiile enumerate mai jos sunt disponibile in acest moment si influenteaza modul in care alegem sa ne luam adio de la cei dragi care mor. Unele inovatii din domeniul serviciilor funerare pot fi inca in faza incipienta, altele sunt mai avansate, dar toate aceste idei sunt in cautarea unui viitor.

Servicii funerare si inmormantari ecologice


Sigur, viitorul nu inseamna doar gadget-uri si computere. Pe masura ce trece fiecare an, protejarea mediului inconjurator devina o problema din ce in ce mai presanta pentru oamenii de stiinta care lucreaza din greu pentru a identifica cele mai bune solutii in acest sens. O mica parte din acest proces poate fi reprezentata de funerariile verzi sau eco-funerarii. Aceste funerarii permit iubitorilor de natura si mediu inconjurator sa plece de pe aceasta lume intr-un mod care-i cauzeaza cel mai mic prejudiciu.

Inmormantarile naturale, numite si inmormantari vezi, vor avea loc cu precadere in paduri si pe anumite pajisti. Se vor folosi sicrie biodegradabile, realizate din materiale cum ar fi salcie sau bambus - acestea se degradeaza mai repede si ofera substante nutritive plantelor si animalelor salbatice. Acest lucru inseamna oarecum ca persoana care a decedat devine o pate din natura din nou. Locul de inmormantare este de obicei nemarcat sau marcat cu un copac special, dar nu exista piatra funerara. Acest lucru permite ca locul de inmormantare sa aiba in continuare un aspect cat mai natural.

Servicii funerare si acuamarea!


Acuamarea sau resomarea, reprezinta o alternativa la incinerare si incepe sa devina foarte populara. In timpul resomarii are loc un proces numit "hidroliza alcalina" pentru a accelera procedeul natural de descompunere in apa. Oamenii aleg aceasta metoda de eliminare a trupului deoarece ea produce doar intre 5-10% din poluarea pe care o cauzeaza incinerarea. In tarile din vest exista putine firme de servicii funerare care ofera aceasta posibilitate, dar pe masura ce oamenii devin tot mai interesati de protectia mediului, ea va creste in popularitate.

Cu toate acestea, in tarile unde incinerarile sunt in prezent cea mai populare optiune funerara, resomarea pare a fi o metoda destul de indepartata. Dar acest tip de inovatie ecologica are potentialul de a deschide o noua gama de optiuni atunci cand ne gandim sa ne planificam inmormantarea.

Stiti cat costa cel mai ieftin pachet complet de servicii funerare? Vedeti preturile exact direct pe https://www.casa-funerara-blaj.ro/pachete-funerare/

Autor

  • Seo Agency
  • 0Partener de afaceri

  • SEO Agency pentru noi nu este doar o agentie, ci este o echipa care in fiecare zi munceste pentru afacerea ta, controland toate canalele de trafic si asigurand un profit maxim. Optimizam site-uri de peste 10 ani.
  • 0785369369

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro