Timisoara

Vineri, duel cu Odorhei. Obiectiv: VICTORIA

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 2 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
710

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

CH Poli va disputa vineri primul joc pe propriul teren după pauza competițională. HC Odorhei, echipa timișoreanului Vlad Caba, va poposi pe Bega după o serie de trei eșecuri la rând, decisă să plece spre casă cu toate cele trei puncte. Înaintea acestei runde, ambele formații au câte 12 puncte în clasament, fapt ce face disputa din sala „Constantin Jude” cu atât mai interesantă.
„Nu e nicio încărcătură specială pentru mine. Cunosc destul de bine echipa lor, iar ei la rândul lor mă cunosc pe mine. În schimb, pentru echipă e un joc foarte important, pe care trebuie să îl abordăm cu multă încredere dar și cu foarte mare atenție. Jucăm acasă și ne dorim să câștigăm. E un duel pentru locul 6, deoarece ambele suntem la egalitate de puncte și suntem conștienți că ne așteaptă un joc foarte dificil. Sper ca dorința de victorie a băieților, plus terenul propriu să fie de partea noastră”, a declarat antrenorul formației timișorene, Constantin Ștefan, cel ce în urmă cu câteva sezoane a activat și la Odorhei.
Oaspeții de vineri traversează o perioadă dificilă, având trei eșecuri succesive la activ. „Cu siguranță, vor veni disperați, vor dori să câștige cele trei puncte puse în joc, pentru că altfel ar pierde contactul cu plutonul fruntaș. Odorhei rămâne însă o echipă valoroasă, care în ultimii ani a fost mereu pe podium, are jucători ce pot face diferența în anumite momente ale jocului, dar sper ca noi să ne facem bine temele și să putem contracara forța echipei din Odorhei”, a mai spus Ștefan.
La CH Poli sunt în continuare incerți Denis Kaftin și Tudor Stănescu, nerefăcuți complet după accidentări. Ultima întâlnire directă dintre cele două echipe s-a consumat în vara acestui an, în cadrul Cupei Politehnica, atunci învingătoare fiind formația timișoreană, scor 29-28.
Partida CH Poli – HC Odorhei se va disputa vineri, de la ora 18.30, în sala „Constantin Jude”.