Timisoara

Vino la Provident si beneficiaza de promotia de iarna pentru imprumuturi rapide!

Vino la Provident si beneficiaza de promotia de iarna pentru imprumuturi rapide!

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
517

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Vrei sa iti duci la bun sfarsit planurile si dorintele? Provident iti pune la dispozitie o super-oferta pentru imprumuturi rapide, perfecta pentru a-ti incepe anul cu dreptul! Asadar, daca doresti sa iti indeplinesti un vis sau ai nevoie de un sprijin financiar pentru a-ti pune in aplicare planurile, Provident iti vine in ajutor cu noua promotie de iarna!
Aceasta este valabila timp de patru saptamani, desfasurandu-se in perioada 15 ianuarie 2020 - 11 februarie 2020, timp suficient pentru ca tu sa aplici pentru oferta de imprumuturi rapide! Iata care sunt beneficiile din cadrul acestei promotii:

Fie ca vorbim despre familie sau zona personala, poti solicita imprumuturi rapide cu sume cuprinse in 1000 si 3000 de Lei, cu care sa iti duci la bun sfarsit orice plan ai avea:

  • Rate fixe de la doar 19 lei pe saptamana;
  • Termen de rambursare de 62 de saptamani;
  • Comision de analiza dosar doar 60 de lei;
  • Serviciul auxiliar si optional de gestionare la domiciliu a imprumutului numai 10 lei pe saptamana.

In plus, imprumuturile rapide contractate in aceasta perioada sunt disponibile sub urmatoarele conditii de eligibilitate:

Daca clientul are venit in ANAF, este pensionar sau are istoric in Biroul de Credite, va beneficia de o rata a dobanzii de doar 18.8%. Toti ceilalti clienti au o rata a dobanzii de 33.8%.

Probabil ca deja esti curios si doresti sa aplici si tu pentru oferta de imprumuturi rapide! Iata care sunt conditiile minime pentru solicitarea unui credit Provident:

  • persoana cu cetatenie romana care a implinit varsta de 18 ani;
  • venit fix minim de 300 de lei/luna dovedibil;
  • adresa de domiciliu/resedinta sa fie pe teritoriul Romaniei;
  • un numar de telefon valabil.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul Provident.ro, la sectiunea "Promotii", unde poti citi mai multe detalii despre aceasta oferta pentru imprumuturi rapide. Aplica si tu pentru un credit Provident si pune-ti planurile in aplicare. Orice imprumut Provident are o poveste, iar acum ai o ocazie ideala pentru a-ti scrie propriul rol! Iar pentru ca Provident este o companie orientata catre satisfacerea nevoilor clientilor, iti pune la dispozitie servicii croite pe necesitatile acestora. Astfel, in aceasta perioada de valabilitate a ofertei promotionale, clientul poate beneficia, la cererea sa, de serviciul auxiliar si optional de gestionare la domiciliu a creditului, comisionul unic aferent acestui serviciu fiind de 10 lei pe saptamana.

Asadar, vino la Provident si profita de promotia de iarna! Poti aplica direct pe site, unde gasesti si un simulator de imprumuturi rapide, sau telefonic, la unul dintre numerele cu tarif normal 0219877/021 2757575, in intervalul orar 8:00 - 20:00 (de luni pana vineri) sau sambata, intre orele 9:00 - 17:00. De asemenea, pentru orice informatii cu privire la serviciile oferite de Provident, poti face apel la aceleasi numere, de luni pana vineri in intervalul orar 9:00 - 17:00. Indeplineste-ti visurile si scrie-ti propria poveste, cu imprumutul promotional de la Provident!