Timisoara

Vlad Neaga, invinge in Bulgaria in a doua etapa de Campionat National

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1223

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In weekendul 31 mai – 1 iunie 2014, s-a desfasurat la Pleven, in Bulgaria, cea de a doua etapa de Campionat National de Supermoto si prima Etapa din Campionatul Est-European.

Inca de la primele antrenamente, Vlad Neaga, legitimat la CS Dumbravita, a dat dovada de multa determinare, si-a imbunatatit permanent timpii, obtinand in sesiunea de calificari a cincea pozitie la grila de start cu un timp de 1.29.525. Duminica dimineata, in antrenamentul de incalzire, a reusit sa-si bata timpul din calificari, dar din pacate, in urma unei sarituri prea lungi si-a luxat glezna piciorului drept. Acuzand dureri severe la glezna, a intrat totusi in concurs. Startul primei manse nu a fost foarte reusit, fiind depasit in primul viraj de 5 competitori, printre care si Sorin Traistaru. Cand credeam ca totul e pierdut, Vlad s-a mobilizat exemplar, reusind sa-i depaseasca, pe rand pe toti cei cinci, incheind prima mansa pe locul intai in Campionatul National si pe locul cinci in Campionatul Est-European.

Dupa o pauza de patru ore, durerile la glezna au devenit si mai intense. Cu toate acestea, Vlad a hotarat sa ia startul si in a doua mansa, a avut un start perfect si a realizat o cursa de exceptie. Spre finalul cursei, a fost urmarit de Sorin Traistaru dar acesta nu a reusit sa-i puna in pericol pozitia pana la final.

Rezultatul final este: locul I in Campionatul National si locul 5 in Campionatul Est-European, fiind primul pilot clasat in urma puternicei echipe bulgare de lot national, care participa si in Campionatul Mondial. Urmatoarea etapa se va desfasura tot la Pleven, in Bulgaria, in weekendul 13-15.06.2014.

Vlad multumeste pentru sprijin Primariei Dumbravita, Carmarione, Bogmiradi, SpeedHost, Mastertent si Cammeron Print.